Foto: Anna Nooshin knalt bijna uit haar topje tijdens warme vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Anna Nooshin heeft het zwaar te verduren. De prachtige brunette knalt namelijk bijna uit haar topje op haar tripje.

Anna Nooshin heeft veel te strakke kleding aan

De verleidelijke influencer is weer eens in het buitenland en zorgt ervoor dat al haar volgers mee kunnen genieten met haar wilde avonturen. En dat is natuurlijk wel erg leuk! De volgers van Anna worden getrakteerd op foto’s in bijzondere outfits, waarvan de een nog mooier is om naar te kijken dan de ander. Wel hebben alle outfits van Anna Nooshin iets met elkaar gemeen. Ze zitten eigenlijk allemaal een tikkeltje te strak voor de knappe influencer. Maar dat maakt Anna niet uit, die blijft gewoon mooie foto’s maken voor haar fans.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin knalt bijna uit knellend jurkje

De verleidelijke influencer Anna Nooshin heeft zeer strak jurkje

Zoals je kan zien op de foto is het jurkje van Anna Nooshin wel heel erg strak om haar lichaam heen gebonden. Dat maakt op zich niet zo heel veel uit, maar het zorgt er wel voor dat de knappe influencer er bijzonder spannend uit ziet. Dankzij het strakke jurkje kan je het goed gevormde lichaam van Anna extra goed aanschouwen. En dat is wel fijn natuurlijk, want als volger van Anna heb je dan iets extra moois om naar te mogen kijken. Zelf blijft Anna maar doorgaan met het plaatsen van dit soort spannende foto’s, dus je zal voorlopig geen tekort hebben aan mooie plaatjes. Daar zorgt Anna Nooshin wel voor!

De intieme poses van Anna Nooshin

Wat Anna Nooshin heel erg goed kan, dat is het maken van uitzonderlijk mooie poses. Zo weet ze precies hoe ze haar lichaam moet draaien en hoe ze moet staan om het beste resultaat voor de foto te krijgen. En dat doet ze op de video hierboven even mooi voor. Anna weet wel hoe ze haar volgers kan en moet verleiden en laat geen enkel moment gaan om dat dan ook te doen. Geen wonder dat de knappe influencer zoveel trouwe volgers heeft. Met zo’n lichaam en zulk talent staan de mannen al gauw in de rij om een blik te mogen werpen op haar foto’s. Anna houdt stiekem wel een beetje van die aandacht. Daarbij is ze goed in haar werk als influencer, dus om dan beloond te worden met vele fans kan alleen maar heel erg fijn zijn.

Anna Nooshin weer in Nederland?

Het lijkt er op dat Anna Nooshin bijna elke week wel ergens anders op de wereld zit. De knappe brunette vliegt de hele globe rond voor fotoshoots, sponsorshipdeals en vakanties. En dat betekent dat ze minder vaak in Nederland te vinden is. Wanneer Anna dus weer door de straten van Amsterdam loopt is moeilijk te zeggen. Nederland is natuurlijk wel gewoon haar thuishaven, dus vroeger of later zal de prachtige influencer de weg naar Nederland wel weer vinden. Gelukkig blijf je als fan op de hoogte door alle mooie foto’s. Dan is het net alsof Anna er gewoon is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag! 

Schaatsster Joy Beune verleidt haar fans met onweerstaanbare vakantiefoto’s

De 23-jarige Joy Beune is op welverdiende vakantie in Parijs. Ze verleidt haar volgers met een hele reeks aan onweerstaanbare kiekjes! 

Foto: Juultje Tieleman poseert aan zee in weinig verhullend jurkje

Juultje Tieleman is uitgebreid aan het poseren aan zee. De blondine draagt een weinig verhullend jurkje terwijl ze alles van zichzelf laat zien...