Foto: Anna Nooshin buigt diep over netje tijdens verhitte workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als zelfs Anna Nooshin aan padel doet, weet je dat de sport écht mainstream geworden is. Gelukkig levert het wel mooie foto’s op. 

De bloedmooie dame is helemaal weg van padel de laatste tijd. In Nederland begint de sport steeds meer te groeien, maar je weet dat het echt onder de mainstream sporten valt als Anna Nooshin, de zelf gekroonde koningin onder de Nederlandse influencers zich eraan waagt. Gelukkig denkt Anna er wel aan om een aantal mooie foto’s te maken tijdens het sporten. Zo zijn haar fans ook weer flink tevreden. Je zou van al die sportieve foto’s bijna zelf besluiten om een potje padel te doen.

Lees ook: Video: Anna Nooshin ligt op kleedje in doorschijnend jurkje

Diep voorover gebogen begint Anna aan sportief middagje

Voor e foto kan Anna natuurlijk niet zomaar een pose aannemen, daar moet ze wel een klein beetje voor poseren. En dat doet ze met behulp van het net dat voor haar hangt. Daar kan ze best goed op leunen, waardoor ze een pose kan aannemen, waarbij de knappe dame enorm voorovergebogen staat. Hierdoor is Anna haar goedgevormde lichaam ook stukken beter zichtbaar opeens. Het wordt er in ieder geval een stuk verleidelijker door in de sportschool. Dat was misschien niet helemaal Anna haar intentie, of juist wel natuurlijk, maar dat is wel het resultaat. En zo kwam niemand die middag meer aan sporten toe. Iedereen was namelijk veel te druk bezig met genieten van het strakke sporthemdje van Anna Nooshin. En gelijk hebben ze.

Anna Nooshin maakt zich klaar voor koude dagen

In de sportschool is het misschien lekker warm, zeker met al dat heen en weer gezwaai tijdens padel, maar buiten is het ondertussen wel erg koud geworden. Anna Nooshin weet dat ook als geen ander en heeft al de nodige maatregelen getroffen. Ze kan helaas wat minder van zichzelf laten zien in haar winterkleren, maar dat betekent niet dat ze zich niet mooi kan kleden. In haar nieuwste outfit is Anna misschien wat meer bedekt dan je van de knappe dame gewend bent, maar ze ziet er nog steeds verrukkelijk uit natuurlijk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Ondanks drukke planning maakt Anna Nooshin graag tijd voor hete sportsessies

Het is sowieso een wonder dat Anna nog tijd weet te maken met haar drukke planning. De brunette heeft het er maar zwaar mee. Dan weer een fotoshoot, dan weer een sponsor opdracht. Ze zit alles behalve stil. Maar Anna maakt graag tijd om te sporten. Dat moet ook wel, want ze moet er natuurlijk perfect uit blijven zien. Haar uiterlijk is wel een klein beetje haar visitekaartje. In combinatie met al haar volgers levert het haar natuurlijk al die sponsors op. Dus trainen is echt een must voor Anna. Gelukkig vindt ze het ook helemaal niet vervelend om te doen. En tijdens het sporten kan ze altijd nog een paar leuke foto’s de wereld in gooien, dus dat is een mooi extraatje natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.