Foto: Anna Nooshin kleedt zich om midden op strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Als influencer moet je soms meerdere pakjes aan trekken om zoveel mogelijk foto’s te kunnen maken. Dan moet je vaak op vreemde plekken je omkleden.

Anna Nooshin kleedt zich om op bijzondere plek

De influencer Anna Nooshin heeft soms shoots met fotografen op bijzondere plekken. Dan moet ze even snel nadenken als ze zich moet omkleden. Tot nu toe heeft dat gelukkig nog niet tot nare situaties geleid. Het zorgt meestal wel voor bijzondere foto’s en filmpjes, maar die deelt Anna dan vaak gelukkig zelf al op haar social media. Nu heeft Anna een hele leuke shoot op het strand gedaan. En daar heeft ze ook een aantal keer van kleding moeten wisselen. Dat deed Anna natuurlijk gewoon simpel op het strand. Gelukkig ging het goed en kon iedereen genieten van het prachtige van de knappe influencer.

Lees ook: Foto: Anna Nooshin draagt zo min mogelijk kleding tijdens vakantie

Anna Nooshin begon in prachtig zwart pakje

Natuurlijk begon Anna met de meeste kleren aan, zodat ze daarna niet zoveel meer hoefde aan te trekken. Haar foto’s gingen om een zwemlijn van een kledingmerk. Dat betekent dat de foto’s die Anna maakte een stuk spannender waren dan je misschien gewend bent van deze knappe dame. Je kan natuurlijk niet in je volledige outfit zwemmen en dus moest Anna bijna alles uittrekken om haar zwemkleding te onthullen. Gelukkig ziet Anna er zonder haar kleren nog vele malen mooier uit. De fotoshoot was dus eigenlijk een erg groot succes.

Anna Nooshin laat veel zien in licht doorschijnende bikini

Na haar eerste foto was het tijd voor Anna om een wat spannender pakje aan te trekken en dat deed ze met een witte bikini. Er was alleen wel een klein beetje een probleem. En dat was dat de bikini lichtelijk doorschijnend was. Anna vond dat zelf niet zo erg. Ze staat er alleen maar meer verleidelijk van op de foto. Ze wist dan ook een zeer goed plaatje te maken voor haar volgers die stuk voor stuk helemaal verliefd werden op de foto en op de bikini van Anna. In haar nieuwe pakje mocht Anna helaas niet lang blijven staan, want ze moest nog een laatste outfit delen met haar volgers.

Anna Nooshin ligt er ontspannen bij op laatste foto

Op haar laatste foto ligt de knappe influencer er maar ontspannen bij. Ze hoefde niet zoveel te doen om dit pakje aan te prijzen. En dus besloot ze om er maar lekker bij te gaan liggen. Haar volgers vonden dat absoluut niet erg, want zo mochten ze kijken naar de prachtige heupen en benen van Anna. En die zien er natuurlijk net zo mooi uit als de rest van haar knappe . De volgers van Anna boffen maar dat ze al die mooie foto’s te zien krijgen. Anna is wat dat betreft een erg gulle dame. Ze vindt dat haar volgers ook wel eens iets verdienen en dus plaatst ze hele leuke foto’s van zichzelf op haar Instagram. deze foto’s zullen nog lang op mensen hun netvlies gebrand staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?