Foto: Anna Nooshin heeft het moeilijk in strak wit topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin heeft haar zaken goed voor elkaar, met een succesvolle carrière en eigen documentaireserie. Maar nu heeft ze het zwaar. 

De prachtige influencer Anna Nooshin heeft alles over het algemeen goed voor elkaar. Ze is een van de meest invloedrijke vrouwen op social media. Merken en bedrijven staan in de rij om met haar samen te mogen werken. Daarnaast heeft ze ook nog eens een succesvolle serie uitgebracht over haar eigen leven, waarbij mensen een bijzonder inkijkje kregen in het leven van Anna. Maar nu heeft de prachtige influencer het toch eventjes een beetje zwaar. Wat is er dan allemaal aan de hand? Bij haar volgers zoekt Anna steun en ze heeft ook een belangrijke vraag aan hen.

Lees ook: Foto: Prachtige Anna Nooshin pronkt met strakke leren outfit
Anna Nooshin heeft belangrijke vraag voor volgers

Op haar Instagram post Anna een video met grote gevolgen. Haar volgers mogen namelijk kiezen wat Anna gaat doen. Moet Anna haar haren kort knippen of juist langer laten groeien. Het lijkt een nietszeggende keuze, maar voor Anna is het van levensbelang. De influencer verdient flink geld aan haar uiterlijk door middel van fotoshoots en samenwerkingen en dus zijn dit soort beslissingen belangrijk om goed over na te denken. In ieder geval is het voor Anna belangrijker dan voor de gemiddelde persoon. Anna laat haar volgers meebeslissen, omdat zij voor een groot deel ook verantwoordelijk zijn voor haar succes. Als ze haar volgers mee krijgt in haar nieuwe uiterlijk, dan zit Anna de komende tijd weer goed.

Kort of lang haar, Anna blijft een mooie vrouw

Het maakt eigenlijk ook stiekem niet zo heel veel uit, want met kort of lang haar blijft Anna natuurlijk een prachtige vrouw om naar te kijken. Ze heeft tot nu toe bijna alle haarstijlen wel een keer uitgeprobeerd en wat opvalt is dat ze het allemaal wel kan hebben. Het maakt oprecht niet heel veel uit of Anna een lang of een kort kapsel neemt, want ze is hoe dan ook een prachtige vrouw om naar te kijken. Eigenlijk weet Anna dat ook wel, maar een kleine reminder af en toe vindt ze natuurlijk helemaal niet erg.
Prachtige Anna Nooshin in strakke broek op de foto

Anna kan dus meerdere haarstijlen hebben, maar ook alle soorten kleding liken haar goed te staan. Het is bijzonder hoe knap Anna zichzelf altijd weet te presenteren. De ene keer heeft ze een hele onschuldige look te pakken en een andere keer ziet ze er bijzonder verleidelijk uit. Zo ook op deze foto. Anna in haar strakke broek weet bij een hoop mensen hun hoofd helemaal op hol te laten slaan. En dat is nu precies wat Anna ook wil. Ze maakt haar volgers graag helemaal gek, want dan kunnen ze geen genoeg van haar krijgen en blijven ze terugkomen voor meer. Anna weet precies wat ze doet met haar verleidelijke looks.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?