Foto: Anna Nooshin draagt zo min mogelijk kleding tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin stelt haar heerlijke lijf graag tentoon en wij genieten met z’n allen mee. Ook haar vakantiekiekjes bewijzen dat bij relaxen voor Anna bijna geen kleding komt kijken…

All-round social media koningin Anna Nooshin staat bekend om haar fantastische stijl en nog lekkerder lijf. Als we naar de recentste foto’s van Anna kijken lijkt het mode-icoon op een nieuwe trend af te sturen: hoe minder kleding, hoe beter.

Anna Nooshin gaat bijna volledig onbedekt op vakantiefoto’s

Anna Nooshin heeft geen enkele moeite met haar afgetrainde lijf volledig op beeld te zetten. De 36-jarige schoonheid werkt hard voor haar heerlijke , dus waarom zou je dat dan ook bedekken? Wij gaan er helemaal in mee hoor Anna. Ook haar recente vakantieplaatjes bewijzen dat de bloedmooie brunette volledig gebruik maakt van de tropische temperaturen. Anna paradeert al geruime tijd rond in het prachtige Los Angeles en geniet volop van de zonnige dagen. Alvast haar bruine tan voor onze druilerige zomers opsparen, denken wij. Want de bloedhete influencer lijkt tan-lines volledig te willen ontwijken, en dit doet ze door zoveel mogelijk kleding steeds maar uit te trekken. In de prachtige plaatjes zien we Anna zelden bedekt en wat is het genieten.

In haar recente Instagrampost plaatst Anna Nooshin enkele fantastische foto’s van haar vakantie in het zonnige LA. Kleding lijkt er bij die temperaturen niet meer aan te pas te komen. In de enkele foto waar Anna zich met meer dan een theelepel stof heeft aangekleed laat ze alsnog alles van haar schouders glippen. Ook het korte jurkje kiest voor een hoge nek maar laat haar halve borstkas onbedekt. Ook het gehaakte stofje laat zeer weinig aan de verbeelding over. Anna lijkt het daarna volledig opgegeven te hebben, want de volgende foto’s doen je eerst denken dat ze helemaal geen kleding aanheeft. Scherpe kijkers zal uiteindelijk het piepkleine setje opvallen. De bloedhete brunette lijkt goed genoten te hebben van het heerlijke weer, want met perfect gebruinde huid staat ze zwoel op de foto. In het laatste plaatje zien we Anna bijna mopperend kijken naar de lijntjes van haar . Wellicht dat ze volgende keer alles maar in de kast laat liggen…

Anna Nooshin in piepkleine achter de schermen

Ook in haar eerdere Instagram posts bewijst Anna Nooshin dat ze bijna geen kleding meegenomen heeft naar Amerika. De beeldschone brunette verschijnt namelijk meerdere keren in krappe outfits, en ze lijken zelfs met de dag kleiner te worden! Maar dit recente filmpje deed onze mond toch wel echt volledig openvallen, want wauw. Anna loopt er bloedheet bij en het gifgroene setje bedekt bijna niks. Met een verleidelijke blik denkt Anna te poseren voor een stel vurige foto’s, maar haar cameraman had een veel heter filmpje in gedachten. De knappe influencer moet zelfs enkele keren het piepkleine setje weer wat goed trekken zodat het tenminste nog iets bedekt. In de comments lijkt men het er ook mee eens te zijn dat je met zo’n kleine outfit net zo goed niks aan kan trekken. Al zijn wij ook groot fan van deze setjes!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.