Foto: Anna Nooshin draagt zo min mogelijk kleding tijdens vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin stelt haar heerlijke lijf graag tentoon en wij genieten met z’n allen mee. Ook haar vakantiekiekjes bewijzen dat bij relaxen voor Anna bijna geen kleding komt kijken…

All-round social media koningin Anna Nooshin staat bekend om haar fantastische stijl en nog lekkerder lijf. Als we naar de recentste foto’s van Anna kijken lijkt het mode-icoon op een nieuwe trend af te sturen: hoe minder kleding, hoe beter.

Anna Nooshin gaat bijna volledig onbedekt op vakantiefoto’s

Anna Nooshin heeft geen enkele moeite met haar afgetrainde lijf volledig op beeld te zetten. De 36-jarige schoonheid werkt hard voor haar heerlijke lichaam, dus waarom zou je dat dan ook bedekken? Wij gaan er helemaal in mee hoor Anna. Ook haar recente vakantieplaatjes bewijzen dat de bloedmooie brunette volledig gebruik maakt van de tropische temperaturen. Anna paradeert al geruime tijd rond in het prachtige Los Angeles en geniet volop van de zonnige dagen. Alvast haar bruine tan voor onze druilerige zomers opsparen, denken wij. Want de bloedhete influencer lijkt tan-lines volledig te willen ontwijken, en dit doet ze door zoveel mogelijk kleding steeds maar uit te trekken. In de prachtige plaatjes zien we Anna zelden bedekt en wat is het genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

In haar recente Instagrampost plaatst Anna Nooshin enkele fantastische foto’s van haar vakantie in het zonnige LA. Kleding lijkt er bij die temperaturen niet meer aan te pas te komen. In de enkele foto waar Anna zich met meer dan een theelepel stof heeft aangekleed laat ze alsnog alles van haar schouders glippen. Ook het korte jurkje kiest voor een hoge nek maar laat haar halve borstkas onbedekt. Ook het gehaakte stofje laat zeer weinig aan de verbeelding over. Anna lijkt het daarna volledig opgegeven te hebben, want de volgende foto’s doen je eerst denken dat ze helemaal geen kleding aanheeft. Scherpe kijkers zal uiteindelijk het piepkleine setje opvallen. De bloedhete brunette lijkt goed genoten te hebben van het heerlijke weer, want met perfect gebruinde huid staat ze zwoel op de foto. In het laatste plaatje zien we Anna bijna mopperend kijken naar de lijntjes van haar badkleding. Wellicht dat ze volgende keer alles maar in de kast laat liggen…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mascha Feoktistova (@beautygloss)

Anna Nooshin in piepkleine badkleding achter de schermen

Ook in haar eerdere Instagram posts bewijst Anna Nooshin dat ze bijna geen kleding meegenomen heeft naar Amerika. De beeldschone brunette verschijnt namelijk meerdere keren in krappe outfits, en ze lijken zelfs met de dag kleiner te worden! Maar dit recente filmpje deed onze mond toch wel echt volledig openvallen, want wauw. Anna loopt er bloedheet bij en het gifgroene setje bedekt bijna niks. Met een verleidelijke blik denkt Anna te poseren voor een stel vurige foto’s, maar haar cameraman had een veel heter filmpje in gedachten. De knappe influencer moet zelfs enkele keren het piepkleine setje weer wat goed trekken zodat het tenminste nog iets bedekt. In de comments lijkt men het er ook mee eens te zijn dat je met zo’n kleine outfit net zo goed niks aan kan trekken. Al zijn wij ook groot fan van deze setjes!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!