Foto: Amber Brantsen steunt ernstig bedreigde Viaplay-commentator

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is niet alleen een van de knapste, maar ook nog eens een van de meest meelevende presentatrices van het land. Zo steekt ze haar collega een hart onder de riem met een post op Instagram.

De prachtige Amber Brantsen is een van de meest meelevende presentatrices van Nederland. Dat blijkt wel uit haar laatste Instagram post, waar ze steun biedt aan een collega van haar. Die heeft het namelijk zwaar te verduren, maar Amber staat voor haar collega’s klaar. Op Instagram betuigt Amber haar steun aan haar collega met een geplaatste afbeelding. Het is duidelijk dat de prachtige brunette een groot hart heeft. En dat zet ze graag in voor anderen.

Lees ook: Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Wat is er nu aan de hand?

Waarom Amber opeens zoveel steun moet bieden aan collega? Nou, omdat Nelson Valkenburg, de collega in kwestie en ook presentator voor Viaplay, in een recent interview eindelijk vertelt over de moeilijke periode waarin hij heeft gezeten. Niet alleen vond hij het lastig om opeens met roem om te gaan, ook had hij het gevoel zich altijd te moeten bewijzen en werd hij zelfs persoonlijk bedreigd. Hoe kon dat toch gebeuren?

Nelson Valkenburg was opeens de meest gewilde man van Nederland

Sinds vorig jaar doet Nelson Valkenburg het Formule 1-commentaar voor Viaplay, die op dat moment de nieuwe F1-aanbieder van Nederland was geworden. Nelson was in één klap beroemd en werd opeens een van de meest gegoogelde personen van 2021. In het begin vond de presentator dat nog wel grappig, maar de stemming sloeg snel om toen hij opeens bedreigingen begon te krijgen. Zijn droombaan begon opeens een keerzijde te hebben die Nelson zelf nog niet helemaal had zien aankomen. Niet alleen op social media, maar ook bij hem thuis werd de presentator flink bedreigd. Hij zat wat minder ontspannen achter zijn telefoon op dat moment. Nu durft hij eindelijk open voor die situatie uit te komen en er over te praten. En dat is heel erg dapper.
Amber Brantsen neemt het op voor dappere collega

Amber voelde zich geïnspireerd door het verhaal van haar dappere collega en deelt natuurlijk al te graag het artikel waar Nelson in te vinden is. Ze steekt haar collega graag een hart onder de riem, al helemaal omdat Amber zelf ook van tijd tot tijd te maken krijgt met heftige kritieken vanuit de kijkers van Viaplay. Als nieuwe aanbieder moest Viaplay zich toch een beetje bewijzen en dan krijg je simpelweg te maken met kritiek. Of dat altijd terecht is, dat is nog maar de vraag natuurlijk. Maar Amber heeft er wel mee leren leven en haar collega zo te horen ook. Nu kunnen ze weer door met waar ze echt gelukkig van worden en dat is namelijk het verslaan van sport. Want Amber kan niet wachten om jou de laatste stand van zaken te vertellen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.