Foto: Amber Brantsen zorgt met dit jurkje voor perfecte afleiding tijdens Formule 1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft geleerd van de kritiek die ze kreeg op haar outfit tijdens de Formule 1 op Viaplay. Tussen alle regenpauzes door kon de kijker deze keer wél enorm genieten van de presentatrice!

Amber Brantsen kreeg onlangs bakken kritiek over haar heen door haar outfit tijdens een nieuwe uitzending. Mensen vonden haar outfit lijken op een teletubbie. Ook vonden mensen dat Amber leek op een meisje van 12. Maar met roze schoenen en een roze vestje een programma presenteren waar voornamelijk mannen naar kijken, vraag je er ook wel een beetje om. Amber lijkt gelukkig geleerd te hebben van deze misser. Tijdens het F1-weekend van Monaco droeg ze een schitterend jurkje.

Amber Brantsen verschijnt in mooi jurkje bij Viaplay F1

Ondanks alle kritiek blijft Viaplay vertrouwen geven aan presentatrice Amber Brantsen. Dat vertrouwen betaalde ze dit F1-weekend dubbel en dwars terug tijdens de GP van Monaco. Na haar veelbesproken kinder-outfit, lijkt Amber nu van haar fouten geleerd te hebben.  Formule 1 van Ziggo Sport naar Viaplay is gegaan ontvangt de zender nog altijd veel kritiek. Kijkers zoeken dingen om over te klagen, en zijn dan ook nooit enthousiast over de zender. Kijkers vinden dat de presentatoren gebrek aan kennis hebben, zich vaak verspreken en niet goed presenteren. Als dit een aflevering wél op orde is, weten de kijkers wel iets anders te vinden om over te klagen. Kijkers snakken naar commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. Maar als Amber Brantsen in zo’n jurkje verschijnt, hebben ze niks om over te klagen. “Monaco didn’t disappoint!“. Bij haar volgers lijkt het jurkje ook in de smaak te vallen; “Lekker pakkie hoor, meid. ‘T was een fijne uitzending vandaag!“, “😍😍😍“. Vanwege de vele regenpauzes moest er regelmatig teruggeschakeld worden naar de studio, waar de betoverende Amber de kijker deze keer wél wist te boeien dus!

Lees ook: Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen is uitgeput na flinke afstraffing

Amber Brantsen deelt routine voor uitzending Viaplay

Onlangs deelde Amber Brantsen een opvallende video via Instagram. Op deze video was te zien hoe de Viaplay-presentatrice zich voorbereidde op een nieuwe uitzending. Ze nam haar kijkers mee in haar routine. Als eerst was te zien hoe Amber in de visagie zit. Dit is natuurlijk de make-up die je op krijgt, voordat je op tv komt. Daarna loopt de presentatrice de studio in, waar de hele crew al klaar zit. De vraag is nog maar of de crew echt zat te wachten om zomaar gefilmd te worden door Amber, want ze klonken niet echt enthousiast. Daarna laat Amber snel het draaiboek zien. Dit is natuurlijk het ‘script’ van de uitzending, waar alles instaat. Daarna laat ze nog de studio zien, de autocue, waar alle tekst op staat natuurlijk. En tot slot zie je hoe de hele crew vol spanning zit toe te kijken, naar de race van Max Verstappen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.