Foto: Amber Brantsen wordt stiekem aanbeden door gretige mannen in Zandvoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De nieuwe presentatrice van Viaplay is bezig met het filmen voor de Formule 1-tiendaagse. Op het moment van presenteren zijn er wel een paar hele gretige mannen die haar verliefd aanstaren…

Amber Brantsen is bezig met de opnames voor GP Zandvoort. Speciaal voor de GP Zandvoort is Viaplay bezig met een Formule 1-tiendaagse. Amber Brantsen is één van de weinige vrouwen in deze mannenwereld. Het is daarom ook niet raar dat er een paar gretige mannen wel erg verliefd naar haar kijken. Eerlijk is eerlijk: de mannen zien ook dat Amber Brantsen er vanaf de zijkant erg goed uitziet!
Amber Brantsen staat in de spotlight bij GP Zandvoort

Guido van der Garde en Tim Coronel zijn natuurlijk voor de GP van Zandvoort met Amber Brantsen bij elkaar voor ViaPlay. Ze zitten aan het strand met een zonsondergang, een romantische setting dus. De mannen zien duidelijk wat wij ook zien. Ze kijken allebei heel verliefd naar Amber, die er van de zijkant wel erg goed uitziet. Op sociale media laat Amber Brantsen weten dat ze voor het eerst een locatie-uitzending heeft. Met de spotlight op haar gericht kan dat voor Viaplay niet meer fout gaan. Met Amber Brantsen als presentatrice wordt de GP van Zandvoort zeker een succes voor Viaplay!

Beeldschone Stéphane Kox ook aanwezig GP Zandvoort

De beeldschone Stéphane Kox is ook aanwezig voor de GP van Zandvoort. De allermooiste autocoureur van Nederland doet naast de baan het verslag voor Viaplay. Stéphane Kox staat bijna elk weekend oog in oog met de allerbeste Nederlandse F1-coureur Max Verstappen. Het is dat Max Verstappen Kelly Piquet al heeft, anders hadden wij het wel geweten. Je zou alleen al Formule 1-coureur worden om elk weekend oog in oog te kunnen staan met Stéphane Kox! Ook Stéphane werkt samen met Guido van der Garde en Tim Coronel, dus wie weet hebben deze gretige mannen ook een oogje op haar. Als het aankomt tussen Stéphane Kox en Amber Brantsen zou ik niet weten voor wie de mannen zouden kiezen.

Emma Heesters normaal fan van ballen nu ook op GP Zandvoort

Wie kent de mooie vriendin van voetballer Wesley Hoedt nou niet. Normaal is Emma Heesters meer van de ballen, wat logisch is wanneer je vriendje een voetballer is. Toch is Emma Heesters ook aanwezig bij GP Zandvoort. Emma Heesters gaat namelijk optreden bij de GP van Zandvoort. Als Emma Heesters net zo goed kan zingen als dat ze er uitziet, wordt het een geweldig optreden! Als er nog twijfel is of je een kaartje moet kopen voor de GP van Zandvoort dan hebben wij je nu een reden gegeven waarom je 100% zeker moet gaan. En wij laten zien waarom dat is…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!