Foto: Amber Brantsen van Viaplay lijkt net pitsmeisje in heerlijk F1-pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen is het knappe gezicht van Viaplay. Dankzij Amber weet je alle nieuwtjes omtrent de F1. En nu kleed ze zich daar ook nog op. 

De knappe Amber Brantsen is het gezicht van de digitale zender Viaplay. Op Viaplay  zie het het laatste nieuws omtrent de F1, maar ook alle wedstrijden. Dankzij Amber krijg je dus alles mee rondom Max Verstappen en zijn snelle collega’s. En Amber is ook nog eens altijd goed gekleed. Ze heeft haar stylistes aan haar zijde, die er altijd voor zorgen dat Amber prachtig verschijnt op je scherm. Nu heeft Amber een pakje aangetrokken gekregen, waardoor ze er precies uitziet als een knap pitsmeisje. Dit pakje is echt heerlijk.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen laat volgers schrikken met gezicht bij Viaplay F1-tiendaagse

Amber heeft strak pitspakje aangekregen

Als je naar de foto van Amber kijkt, dan zou je bijna denken dat ze van baan gewisseld is. Zo zou je nu bijna denken dat ze werkt in de pit in plaats van in de studio. Het is zeker een goede outfit van Amber die nu helemaal gekleed is op de Formule 1. Het is waarschijnlijk ook zo bedacht. Eigenlijk zou Amber elke dag zo gekleed moeten gaan. Het zou wel gepast zijn. Op die manier past Amber nog meer bij de sport waar ze verslag van doet. Daarbij ziet ze er zeker niet verkeerd uit in haar strakke, blauwe pakje. Als er nog meer van dit soort pakjes beschikbaar zijn voor Amber, dan heeft dat zeker de voorkeur.

Amber heeft team aan stylistes achter zich

Voor als je denkt dat Amber er elke keer zo mooi uit ziet, puur op eigen houtje, dan kom je bedrogen uit. Amber heeft ook gewoon een team aan stylistes en visagistes achter zich staan die haar helpen met haar kleding, kapsel en make-up. Dankzij dat ijzersterke team ziet Amber er elke keer weer tiptop uit. Die mogen dus best wel even een staande ovatie krijgen. Amber waardeert hen ook en deelt zo vaak als ze kan hun namen op Instagram. Zo hoopt de presentatrice hen nog een beetje extra te kunnen bedanken voor hun harde werk. Want dankzij hen ziet Amber er ongelooflijk verleidelijk uit.
Amber Brantsen en haar mannen

Natuurlijk is de Formule 1 een wereld die voornamelijk gedomineerd wordt door mannen. Ook als het gaat om de analisten en presentatoren die erover vertellen, dan heb je het meestal over mannen. Amber verbreekt dus niet alleen maar een stigma, maar doet dat op een ongelooflijk goede manier. Amber kan met het grootste gemak meepraten met haar mannelijke gasten en collega’s. En dat bewijst maar weer hoe goed ze is in haar werk. Amber heeft ook een passie voor de F1 en dat kan je wel zien. Ze was duidelijk de juiste keuze voor het gezicht van Viaplay. Amber laat haar mannelijke collega’s ver achter zich in ieder geval. Maar die vinden het helemaal niet erg om wat screentime aan Amber over te dragen. Dat doet de kijkcijfers alleen maar ten goede.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!