Foto: Amber Brantsen tilt rokje op voor nieuwsgierige dame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Viaplay-presentatrice Amber Brantsen houdt het regelmatig zakelijk voor de camera. Eenmaal achter de schermen blijkt ze toch een stoute kant te hebben!

Amber Brantsen laat zich in haar kleedkamer grondig inspecteren door een nieuwsgierige vrouw. Deze blondine zit op haar knieën terwijl Amber haar rokje een beetje optilt. Wat is daar aan de hand?

Amber Brantsen geniet van vrouwelijke aandacht

Met een glimlach op het gezicht van de knappe brunette zie je dat ze het heel leuk heeft. Er is namelijk een vrouw bezig bij Amber Brantsen. Met een superkort jurkje aan kan deze dame zo van onderen gluren. De presentatrice van Viaplay lijkt het helemaal niet erg te vinden wat er gebeurt. Het is eigenlijk een schande dat je in de studio bij Viaplay maar weinig van Amber Brantsen kan zien. Op deze manier zien we Amber namelijk het liefst! Het is wél nog steeds een raadsel wat de nieuwsgierige dame aan het doen is. Amber Brantsen vraagt zelf ook aan haar volgers “Wat gebeurt hier”. Ze laat ons dus raden wat er aan de hand is. Het ziet er in ieder geval spannend uit!

Amber Brantsen en Max Verstappen delen een voorproefje met ons

Er was nog weinig bekend over de samenwerking tussen Max Verstappen en Viaplay. Wat nu blijkt is dat een tijdje terug de knappe brunette voor Viaplay met Max Verstappen en Jos Verstappen heeft gesproken. Max heeft sinds dit seizoen een contract met Viaplay waar er bepaalde afspraken in staan. Eentje daarvan blijkt nu dat Max Verstappen gezellig met de presentatrice en nog een paar experts gaat praten. Dit gesprek vond al een tijdje terug plaats, ongeveer op de helft van het Formule 1-seizoen. Het gaat hier waarschijnlijk over hoe het seizoen tot nu toe is verlopen voor Max Verstappen. Amber Brantsen neemt de leiding over dit gesprek. Het komt uit het niets vallen dat dit gesprek heeft plaatsgevonden. Er was hier nog niks over uitgelekt of verteld. Amber Brantsen mag dit voorproefje met haar volgers delen. De Viaplay-kijkers zijn door het dolle heen van dit nieuws. Het duurt nog wel even voordat het gesprek op Viaplay komt. De exacte datum is nog niet bekend, maar ergens in de winter komt het gesprek online te staan. Dit zou dus na het Formule 1-seizoen zijn.
Amber Brantsen bij Khalid en Sophie

Wanneer Max Verstappen voor de tweede keer wereldkampioen was, was er veel onduidelijkheid. Amber Brantsen komt nu uitleggen bij de talkshow Khalid en Sophie hoe dat nou komt. De presentatrice krijgt veel complimenten over haar optreden bij de talkshow. Ze komt lekker spontaan over en zo kennen de Viaplay-kijkers de knappe presentatrice ook. In een heerlijk groene trui ziet ze er weer mooi uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!