Foto: Amber Brantsen laat zich van achteren fotograferen tijdens exclusieve show

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen heeft zich de afgelopen paar jaar geplaatst als iedereens favoriete presentatrice. Daarom vinden mensen het ook zo leuk als ze een nieuwe foto plaatst. 

Viaplay presentatrice Amber Brantsen laat zich zien van achter

De knappe presentatrice van Viaplay was op een exclusieve show in Amsterdam. Viaplay’s 3-delige docuserie Max Verstappen: Anatomy of a Champion ging daar namelijk in première. En natuurlijk mocht het gezicht van de zender niet ontbreken op zo’n belangrijk evenement. Dat zou toch een beetje gek zijn. Amber besloot om een ontzettend verleidelijk pakje aan te trekken voor het evenement. Daar blies ze iedereen mee achterover. Voor de show begon moest Amber natuurlijk wel nog even een mooie foto maken voor haar volgers. Die moesten natuurlijk ook een klein beetje kunnen meegenieten van de avond. En dus draaide Amber zich verleidelijk om naar de camera om haar fans te laten zien hoe knap ze is.

Lees ook: Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Het feestelijke jurkje van Amber Brantsen

Natuurlijk kon Amber niet naar dit feestelijke evenement in haar normale kleding. Ze had speciaal voor dit feestje een bijzondere jurk geregeld waar ze er beeldschoon in uit zag. De rode kleur van het jurkje zorgde ervoor dat Amber er geweldig bij liep en tussen alle andere mooie vrouwen toch nog heel erg goed opviel. Voor de knappe brunette was dit zeker wel een goede keuze. Amber wist met haar jurkje iedereen te verrassen. De mensen op het evenement hadden wel het een en ander verwacht, maar dat Amber er zo mooi bij zou lopen kwam voor veel van de gasten toch als een verrassing. Natuurlijk was het wel een hele positieve verrassing die de avond alleen maar leuker maakte.

Amber was de kers op de taart van Viaplay evenement

Natuurlijk kwamen mensen vanuit heel Nederland, en vaak ook erbuiten, om de nieuwe documentaire over Max Verstappen te zien. Maar dat was bij lange na niet het meest leuke aan de avond. Iedereen was het er unaniem over eens dat de documentaire erg leuk was, maar dat de avond niet compleet was geweest zonder Amber Brantsen en haar prachtige jurkje. Binnen het F1 wereldje heeft Amber zich toch wel flink bewezen. De Nederlandse Formule 1 fan kan ook bijna niet meer naar een race kijken zonder zich te verheugen op Amber Brantsen. Daarom was haar aanwezigheid op de première van de docu ook zo ontzettend fijn voor veel mensen.

Knappe presentatrice maakt zichzelf onmisbaar bij F1 kijker

Amber heeft dat de afgelopen jaren slim opgepakt. Ze heeft zichzelf onlosmakelijk verbonden aan de Formule 1, waardoor veel mensen nu direct de link leggen tussen de sport en de knappe presentatrice. Daardoor heeft Amber zich onmisbaar gemaakt voor Viaplay. Een slimme zet van Amber. De meeste mensen willen en verwachten nu namelijk Amber Brantsen op hun scherm als ze Viaplay kijken. Daar zit ze dus nog wel even veilig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!