Foto: Amber Brantsen kondigt vlak voor Monaco stop aan bij Viaplay F1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Slecht nieuws voor Formule 1-fans! Amber Brantsen, een van de weinige lichtpuntjes van Viaplay, gaat er met de noorderzon vandoor… 

De meningen over Viaplay mogen dan flink verdeeld zijn, Amber Brantsen is toch wel universeel geliefd als het knappe gezicht van de show. En hoe kan het ook anders? Amber staat bekend om haar charmante glimlach en passie voor de sport en heeft zich dan ook razendsnel onmisbaar in de Formule 1-wereld gemaakt. Vandaar dat haar recente Instagampost dan ook als een bom binnenkwam. Ze vertrekt namelijk bij Viaplay. Maar, gelukkig voor fans, tijdelijk…

Amber Brantsen gaat tijdens F1-seizoen met zwangerschapsverlof

Het einde is in zicht: Amber Brantsen kondigt een stop aan als presentatrice bij Viaplay. Amber is zwanger, en zal over een paar maanden gedwongen thuisblijven. Welke Grand Prix-wedstrijden ze precies gaat missen is nog niet duidelijk, maar dat ze tijdens het F1-seizoen even pauze moet in gaan lassen, is alvast zeker. Amber wist de paniek van haar fans te voorkomen met een onthullende Instagrampost. Ze is namelijk zwanger! In de foto zien we haar eerste kind Taylor schaterlachen terwijl ze een stel echo foto’s aan de camera laat zien. Amber schrijft er bij: “Taylor wordt de liefste grote zus die je maar kunt bedenken!”. Dochtertje Taylor kan haar geluk niet op! Amber lijkt er ook veel zin in te hebben en is uitgerekend in november. De slapeloze nachten bereidt ze zich ook weer op voor. “We verwachten vanaf november weer dolgezellige, slapeloze nachten”, schrijft ze bij haar post.

Fans Amber Brantsen zijn enthousiast over haar zwangerschap

Haar volgers reageren razendenthousiast op Instagram. De reacties barsten van de felicitaties en iedereen lijkt alleen maar lof en succes voor de knappe presentatrice te hebben. Amber had dan ook al goed ingeschat wat de meest voorkomende vragen zouden zijn. Zo is ze fans te snel af en beantwoord alvast wat vaakgestelde vragen in haar post! Zo weet het stel nog niet of het een meisje of een jongetje is, maar daar kijken ze wel naar uit. Vanwege de zwangerchap zal Amber dus wel noodgedwongen eerder stoppen met het presenteren van de Formule 1-wedstrijden. Viaplay zal het even zonder haar uit moeten houden! Amber vindt het zelf ook erg jammer, maar het kan niet anders. “Helaas wel, want anders breek ik misschien mijn vliezen tijdens Q3 van de kwalificatie voor de Grand Prix van Abu Dhabi en dat moeten we niet hebben”, schrijft ze in de post. We weten nog niet wanneer Amber voor het laatst op Viaplay verschijnt, dus voorlopig kunnen we nog van haar genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Talkies Magazine (@talkiesmagazinenl)

Amber Brantsen maakt vader van tweede kindje bekend via Instagram

Als bekende presentatrice staat het liefdesleven van Amber Brantsen ook altijd in de spotlight. Wij snappen het wel: van zo’n knappe vrouw willen wij ook alles weten. Fans lieten er dan geen moment aan voorbij gaan voordat de grote vraag op kwam drijven. Amber had het al aan zien komen en vertelde al duidelijk op Instagram wie de vader is. Vriend Rachid Finge is de gelukkige! Het stel hebben ook 3-jarige Taylor samen en daar komt dus nu nog een tweede telg bij. Amber en Rachid kennen elkaar van 3FM als collega-nieuwslezers. DJ Frank van der Lende maakte toen per ongeluk hun relatie bekend. Ruim negen jaar later zijn de tortelduifjes vooralsnog gelukkig met elkaar. Die tinder-match met Amber moet dus helaas nog even op zich wachten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!