Foto: Ajax-speelster Milicia Keijzer speelt goed én ziet er fantastisch uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het Nederlandse vrouwenvoetbal heeft er weer een beeldschone topper bij. Maak kennis met Ajax-speelster Milicia Keijzer. 

Knappe verschijningen vinden in het vrouwenvoetbal, is als een naald in een hooiberg zoeken. Toch duiken er soms uit het niets enorm mooie vrouwen uit het niets op. Milicia Keijzer is hier een goed voorbeeld van! De 20-jarige blondine uit Alkmaar timmert hard aan de weg. Als verdediger schittert ze wekelijks in de basis bij de vrouwen van Ajax Amsterdam.

Ajax-speelster Milicia Keijzer laat met foto’s ontdeugende kant zien

Waar veel topsportsters doorgaans alleen maar serieuze, werkgerelateerde foto’s plaatsen op het internet, lijken anderen ook waarde te hechten aan privéfoto’s. Zo ook Milicia Keijzer. De blondine plaatst naast voetbalfoto’s ook een hoop privécontent. Dat zal ze vast niet zonder reden plaatsen. Zo zal ze vast een vermoeden hebben dat ze goed in de smaak valt bij de mannelijke voetbalfans! Een foto in een jurk, een foto in een kort topje of een foto in een gevuld broekje, ze komen allemaal wel eens voorbij op haar Instagram. In een Instagram post deelt ze een aantal spiegelfoto’s waarin ze close-ups van haar outfit laat zien. De blondine poseert haar afgetrainde figuur op een aantrekkelijke manier. Neem een vooral een kijkje op haar Instagram!

Milicia Keijzer Ajax Vrouwen

Heeft Ajax-speelster Milicia Keijzer een vriend?

Milicia Keijzer is één van de knapste voetbalsters van de Ajax Vrouwen. Zij moet haast wel een vriend hebben, althans dat is hetgeen dat je zou denken! Niets is minder waar. De 20-jarige blondine is naar alle waarschijnlijkheid nog gewoon single. Dat is goed nieuws voor haar mannelijke fans. Toch zal je van goede huizen moeten komen, wil je deze dame voor je willen winnen.

Wil je meer zien van Milicia Keijzer? Kijk dan op Instagram

Op het Instagram-kanaal van Milicia Keijzer kan je nog veel meer mooie kiekjes bekijken van de Ajax-speelster!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus...

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...