Foto: Afrojack is al twee jaar samen met deze zéér opvallende Italiaanse dame

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs plaatste Afrojack een kleffe foto van zichzelf en zijn vrouw, Elettra Lamborghini. Deze foto’s van de Italiaanse schone laten zien dat ze écht een dame is die je gezien moet hebben!

Afrojack en Elettra Lamborghini knuffelen intens op foto

Op een hele lieve foto die Afrojack recentelijk op zijn Instagram plaatste, zie je hem op schoot liggen bij zijn vrouw, Elettra Lamborghini. Terwijl hij zijn ogen dicht heeft van genot, kijkt Elettra ontzettend verliefd naar haar man. Ze zijn namelijk alweer twee jaar getrouwd. In de reacties zijn alleen maar lieve berichten terug te vinden van allerlei bekende mensen. Ook Elettra reageert zelf onder de foto met verschrikkelijk veel hartjes. Afrojack noemt zijn vrouw de liefde van zijn leven én zijn beste vriendin. Dit zal vast échte liefde zijn.
Elettra Lamborghini bedekt in panterprintjes

De prachtige Elettra Lamborghini, vrouw van de Nederlandse DJ Afrojack, is absoluut niet bang om zichzelf te laten zien op het internet. Ze heeft flinke en opvallende rondingen die ze graag deelt met haar volgers. Het is dan ook niemand ontgaan dat Elettra Lamborghini meerdere tattoo’s heeft waarvan misschien wel de helft panterprint plakplaatjes zijn. Op haar beide heupen en op één van haar schouders zit de Italiaanse helemaal onder de panterprintjes.
Elettra Lamborghini draagt nietsverhullende broek

Elettra Lamborghini plaatste een tijdje geleden een foto waarop ze niks aan de verbeelding overlaat. Ze doet dit eigenlijk altijd wel met haar foto’s op haar sociale media. Toch valt deze foto wel heel erg op. In de broek die ze aanheeft zit namelijk een groot gat waar haar achterkant doorheen komt. De outfit was voor haar eerste show sinds coronatijd. Ze is namelijk naast tv-persoonlijkheid van Geordie shore ook nog influencer én zangeres.
Elettra Lamborghini in verschillende standjes met paardenkop

In een schokkende video die Elettra Lamborghini laatst op haar sociale media staat ze hard te schudden met haar achterkant. Dat terwijl ze er wel heel gek uitziet. Ze heeft namelijk een heel groot paardenmasker op haar hoofd. Ze danst in verschillende standjes en gaat helemaal los op het liedje “Low” van Flo Rida en T-pain.
Afrojack en Elettra Lamborghini hebben vliegtuigongeluk

Onlangs raakte Afrojack en zijn vrouw Elettra Lamborghini in een klein vliegtuigongeluk. Toen hun privévoertuig op de luchthaven van Deurne in België van de landingsbaan raakte kreeg het stel de schrik van hun leven. Gelukkig zijn de Nederlandse DJ en de Italiaanse zangeres er ongedeerd vanaf gekomen. Afrojack, ofwel: Nick van de Wall, deelt zijn dankbaarheid naar de piloten die er op tijd bij waren met de noodrem. Het is duidelijk dat het stel er flink van is geschrokken, want op zijn Instagram plaatst Afrojack: “Tel je zegeningen, vier het leven”. Daarmee refereert hij ook naar zijn 35ste verjaardag die hij onlangs gevierd heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!