Foto: Actrice Tanja Jess showt haar goedgevulde topje tijdens boottochtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Tanja Jess heeft een nieuwe foto online staan en die bevalt natuurlijk weer erg goed. Tijd dus om even een kijkje te nemen!

Het goedgevulde topje van Tanja Jess is altijd een bijzonder gezicht

De knappe blondine heeft een wel erg goed gevuld topje. De aantrekkelijke actrice weet altijd haar fans enorm te betoveren met haar heerlijke vormen. Daarvoor doet ze vaak de meest strakke kleding aan, zoals hemdjes. Die zitten zo goed dat de knappe blondine gelijk een stuk knapper er weer uit ziet. En dat is natuurlijk een erg mooi gezicht. Tanja Jess is van zichzelf natuurlijk al prachtig genoeg, maar als ze je ook nog eens zo’n zicht geeft op haar prachtige vormen, dan ziet ze er gelijk een stuk beter nog uit. Een verborgen talent van Tanja, dat ze maar al te graag inzet om haar volgers een beetje een plezier te doen.

Lees ook: Oeps: Tanja Jess laat op wijdbeense foto in nét iets te veel zien
Tanja Jess maakt volgers blij met heerlijk kiekje

De knappe blondine weet ook gewoon precies wat haar volgers willen zien en dat is wel heel erg knap. De aantrekkelijke dame heeft namelijk een foto gemaakt waarop je wel erg mooi naar binnen kan kijken. En dat ziet er zeer fijn uit. Met haar mooie topje weet Tanja Jess haar foto nog even een stukje beter te maken dan hij al was. En voor haar fans die toekijken is dat natuurlijk genieten geblazen. Tanja staat ook zeer trots op de foto. En geef haar eens ongelijk. De knappe blondine is zeer trots op haar prachtige . En dat mag ze ook zeker zijn, want haar ziet er ook bijzonder goed uit. Van haar strakke lijf, tot haar wellustige rondingen, de knappe blondine weet van haar foto’s een waar feestje te maken.

Lees ook: Foto: Tanja Jess trekt bijna al haar kleding uit in eigaen achtertuintje
Tanja Jess houdt haar lekker lenig

De charmante blondine weet haar wel perfect lenig te houden. Op die manier kan ze ook veel leukere poses aannemen voor haar foto’s. De knappe blondine weet in ieder geval goed zichzelf in het zonnetje te zetten met haar leuke kiekjes. De prachtige actrice houdt ervan om te bewegen in de zon. Dat stemt haar gelijk helemaal vrolijk. En het stemt haar volgers ook een stuk vrolijker. Die mogen namelijk genieten van de knappe dame in de zon, terwijl ze speciaal voor hen haar sensuele in de meest exotische vormen gooit. Het potje yoga van Tanja Jess is wel genoeg om de aandacht van al haar volgers te trekken. Die weten bijna van ellende niet meer waar ze moeten kijken. Blozend als kleine schooljongens staren ze maar naar hun scherm, terwijl Tanja Jess vrolijk door gaat met het maken van mooie foto’s voor haar lieve volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman gaat helemaal los op privé foto’s met Robin Groot en Michelle de Jong

Pien Hersman weet wel hoe ze een feestje moet bouwen en gaat dan ook helemaal los. Zie hier de privébeelden van de knappe schaatsster en haar vriendinnen!

Noa Vahle tijdens De Oranjezomer geconfronteerd met uitgelekte beelden van kletsnat momentje (video!)

Noa Vahle wilde niet dat deze video uitgelekt werd, maar tijdens De Oranjezomer is dit toch gebeurd!

Hélène Hendriks slaat haar been om Noa Vahle heen op méér dan vriendschappelijke foto

Hélène Hendriks en haar collega-vriendin Noa Vahle hebben het wel héél gezellig achter de schermen bij De Oranjezondag!