Foto: Actrice Bettina Holwerda is bang dat badpak afzakt tijdens strandvakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Bettina Holwerda is eventjes lekker er tussenuit op vakantie. Maar daar maakt ze zich flink zorgen. 

Bettina Holwera is bang dat badpakje flink afzakt

De knappe blondine heeft een heerlijk nieuw plaatje online gezet. Alleen maakt ze zich daar wel een klein beetje zorgen over. De nieuwste foto van Bettina Holwerda laat de knappe actrice zien, terwijl ze op het strand loopt in een bijzonder mooi badpakje. Alleen vertrouwt Bettina het badpakje niet zo. Ze heeft eerder een badpak in deze stof gedragen, zegt ze. En dat pakje zakte toen af toen ze het zwembad uit liep, waardoor ze zonder kleren in de menigte stond. En dus is Bettina extra voorzichtig met dit strakke pakje. Het zal deze keer ongetwijfeld goed gaan. De foto die de knappe actrice van haar badpakje weet te maken is in ieder geval flink genieten.

Lees ook: Foto: Bettina Holwerda heeft verdachte vlekjes op haar broek
De prachtige rondingen van Bettina Holwerda

Als er iets op dit heerlijke plaatje meteen duidelijk wordt, dan is het wel dat de rondingen van Bettina Holwerda er bijzonder goed uit zien. Nu kan dat ook lichtelijk komen foor het strakke badpakje, dat alles wel erg goed bij elkaar houdt. Maar het valt niet te ontkennen dat Bettina een ontzettend knappe dame is. De prachtige blondine weet sowieso met haar foto’s altijd wel haar volgers te vermaken. Haar staat eigenlijk bijna altijd wel goed op het plaatjes, of ze nu zo’n bijzonder badpakje draagt of niet. Haar volgers zijn het er in ieder geval wel over eens dat Bettina de knapste vrouw van Nederland is. Die zien de knappe blondine graag nog veel vaker in allerlei spannende outfits. Daar worden ze erg blij van.

Lees ook: Video: Actrice Bettina Holwerda schudt met haar troeven in bubbelbad
Bettina laat prachtige troeven nog even flink op en neer bewegen

De aantrekkelijke actrice gaat in haar strakke badpakje nog even van de glijbaan. En dat zorgt ervoor dat alle vormen en rondingen van de aantrekkelijke actrice nog even een keertje flink op en neer bewegen. De verleidelijke blondine weet op die manier haar nog even goed te presenteren aan haar volgers. Die zijn dar ook zeer tevreden mee. De volgers van Bettina kunnen tevreden zijn na dit vakantie tripje, want die hebben meer dan genoeg kunnen zien van de knappe actrice.

Bettina Holwerda deelt graag alles met fans

De verleidelijke actrice deelt graag zo veel mogelijk met haar fans. Ze vindt het belangrijk om zo transparant mogelijk te zijn en haar fans alles in haar prachtige leventje te laten zien. en vooralsnog lijkt dat best aardig te lukken. De knappe blondine weet haar volgers met haar prachtige foto’s en video’s in ieder geval enorm te vermaken. Natuurlijk helpt het dat ze op haar foto’s er bijzonder mooi uit ziet in die strakke pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'