Foto: Abbey Hoes geniet intens van piepklein apparaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Abbey Hoes is op pad met haar kleine apparaatje en geniet intens van een bijzonder momentje in de buitenlucht.

De prachtige actrice Abbey Hoes woont misschien in de drukke stad, maar dat betekent nog niet dat ze gewend is geraakt aan alle heftige geluiden om haar heen. Je hebt namelijk maar weinig rust  als je in de grote stad woont. Abbey besluit om daar iets aan te doen en neemt haar noise cancelling oortjes mee, zodat ze de drukte van de stad kan uitbannen. Zo komt Abbey aan haar rust, zelfs midden in de drukte. Het is een verstandige zet van de actrice die gewoon eventjes haar rust wil pakken. Met haar kleine apparaatje lukt haar dat best goed. Abbey neemt even een moment volledig voor zichzelf.

Lees ook: Foto: Stelende Abbey Hoes volgende slachtoffer juicekanalen
Abbey Hoes staat nonchalant op lieve foto

Met alle rust om zich heen staat Abbey nonchalant te poseren op de foto. Ze staart in de verte en lijkt met haar gedachte helemaal weg van de wereld. Eindelijk heeft Abbey in haar drukke bestaan een momentje voor zichzelf gevonden en dat allemaal vanwege haar noise cancelling vriendjes. Terwijl ze staart in de verte, krijg je op de foto een ander beeld van Abbey. Het is wat intiemer en kwetsbaarder. Een echt inkijkje in het leven van de actrice. Het is een fijne afwisseling van de drukke en verleidelijke foto’s van de knappe brunette. Al is er met die foto’s natuurlijk ook niets mis. Abbey maakt binnenkort trouwens nog meer spannende filmpjes. Kijk maar naar onderstaand filmpje om te snappen waarom.
Abbey is ambassadeur van volwassen speelgoed

Over kleine apparaatjes waar je intens van kan genieten gesproken: Abbey is tegenwoordig ambassadeur van het bedrijf Easytoys. En die verkopen natuurlijk allerlei leuke speeltjes voor volwassenen. Wat betekent dat nu? Gaat Abbey straks hele spannende filmpjes opnemen voor op haar social media om dit te promoten? Misschien, misschien ook niet. De aankondiging van de nieuwe samenwerking doet ze in ieder geval al met een knipoog. Er komt dus nog meer grappige, en spannende content aan de komende tijd. Abbey heeft er aan het filmpje te zien in ieder geval heel erg veel zin in.

Actrice doet aan een beetje spannende zelfliefde

Als ambassadeur van de volwassen speeltjes krijg je natuurlijk het een en ander opgestuurd om zelf uit te mogen proberen. Dat kan je ook wel zien in het filmpje, waar Abbey al haar eerste cadeautje omhoog houdt. Zelf vindt Abbey dat nog wel een van de meest leuke dingen aan haar nieuwe samenwerking. Ze krijgt namelijk allerlei spannende spulletjes cadeau. Die moet ze natuurlijk vervolgens wel promoten, maar dat vindt de knappe brunette helemaal niet erg. Als ze de gesponsorde spullen daarna in mag zetten voor een beetje zelfliefde, dan is het allemaal in orde. Dan is Abbey ook weer tevreden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.