Floor Jansen eindelijk bekend in haar ‘kloteland’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Floor Jansen Beste Zangers

Gaat de mooie metal-zangeres ook vanavond weer scoren met haar gouden keeltje?

Floor Jansen steelt de show

Wie wekelijks de AVROTROS-show Beste Zangers volgt, weet inmiddels héél goed wie Floor Jansen is. Tot voor kort waren slechts de ‘metalheads’ van ons land op de hoogte van het bestaan van deze 38-jarige zangeres. En dat is eigenlijk best gek. Want in het buitenland is ze misschien wel één van onze meest gewaardeerde vrouwelijke artiesten! Ze is namelijk frontvrouw van de Finse metalband Nightwish, en dat is op internationaal vlak een aardig wapenfeit. Dat Floor Jansen week in, week uit de show steelt bij Beste Zangers mág dus eigenlijk helemaal geen verrassing zijn.

Dat maakt de performances van Floor interessant. Anders dan haar mede-kandidaten, die op muzikaal vlak Floors veters niet eens mogen strikken, zit Floor daar dus met een soort diepgewortelde geldingsdrang. Zo van: ‘dit is wat jullie al die jaren nooit hebben willen zien, Nederland!’ Op die manier mag ze elke aflevering genieten van haar zoete wraak. Vorige week kreeg ze die hele bank voor de zoveelste keer aan het janken met ‘Winner’. Waarmee gaat ze het deze week doen?

Eindelijk bekend in Nederland

In een interview van een paar jaar geleden noemde ze Nederland op muzikaal vlak een ‘kloteland’. Toen zat die frustratie er al in: haar muziek valt onder het metal-genre, dus draaien onze radiostations het bij voorbaat al niet. Zelfs de stations die claimen van ‘alternatieve’ muziek te houden. Bij ons bereiken slechts de dertien-in-een-dozijn zomerhitjes en ge-autotunede rappertjes de oren van de massa. Terwijl Floors magistrale stem geweerd wordt! ‘Dankzij’ Beste Zangers heeft ze nu wat ze wil. Maar moet ze dat ook echt willen? We lazen dat ze volgend jaar met een solo-theatershowtje door het land gaat touren. Terwijl ze normaal met haar band Nightwish in volle stadions voor tienduizenden krijsende fans speelt, moet ze nu in lokale schouwburgjes voor een groep emotionele veertigers doen alsof ze een cover-zangeres is. Vergeet dit hele kloteland toch gewoon Floor, je hebt ons niet nodig!

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten