Floor Jansen eindelijk bekend in haar ‘kloteland’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Floor Jansen Beste Zangers

Gaat de mooie metal-zangeres ook vanavond weer scoren met haar gouden keeltje?

Floor Jansen steelt de show

Wie wekelijks de AVROTROS-show Beste Zangers volgt, weet inmiddels héél goed wie Floor Jansen is. Tot voor kort waren slechts de ‘metalheads’ van ons land op de hoogte van het bestaan van deze 38-jarige zangeres. En dat is eigenlijk best gek. Want in het buitenland is ze misschien wel één van onze meest gewaardeerde vrouwelijke artiesten! Ze is namelijk frontvrouw van de Finse metalband Nightwish, en dat is op internationaal vlak een aardig wapenfeit. Dat Floor Jansen week in, week uit de show steelt bij Beste Zangers mág dus eigenlijk helemaal geen verrassing zijn.

Dat maakt de performances van Floor interessant. Anders dan haar mede-kandidaten, die op muzikaal vlak Floors veters niet eens mogen strikken, zit Floor daar dus met een soort diepgewortelde geldingsdrang. Zo van: ‘dit is wat jullie al die jaren nooit hebben willen zien, Nederland!’ Op die manier mag ze elke aflevering genieten van haar zoete wraak. Vorige week kreeg ze die hele bank voor de zoveelste keer aan het janken met ‘Winner’. Waarmee gaat ze het deze week doen?

Eindelijk bekend in Nederland

In een interview van een paar jaar geleden noemde ze Nederland op muzikaal vlak een ‘kloteland’. Toen zat die frustratie er al in: haar muziek valt onder het metal-genre, dus draaien onze radiostations het bij voorbaat al niet. Zelfs de stations die claimen van ‘alternatieve’ muziek te houden. Bij ons bereiken slechts de dertien-in-een-dozijn zomerhitjes en ge-autotunede rappertjes de oren van de massa. Terwijl Floors magistrale stem geweerd wordt! ‘Dankzij’ Beste Zangers heeft ze nu wat ze wil. Maar moet ze dat ook echt willen? We lazen dat ze volgend jaar met een solo-theatershowtje door het land gaat touren. Terwijl ze normaal met haar band Nightwish in volle stadions voor tienduizenden krijsende fans speelt, moet ze nu in lokale schouwburgjes voor een groep emotionele veertigers doen alsof ze een cover-zangeres is. Vergeet dit hele kloteland toch gewoon Floor, je hebt ons niet nodig!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten