ZIEN: Floor Bremer schittert in Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De avondklok is nu een paar dagen van kracht en heel Nederland is in rep en roer. Heuse avondklokrellen schokken Nederland. Er is veel gaande op het moment. Gelukkig weet Floor Bremer ons altijd up to date te houden.

Het lijkt bijna een spannende thriller, de avondklokrellen. Bijna net zo spannend als de bestorming van het Capitool. En er is maar één persoon die ons in deze onzekere tijd geïnformeerd kan houden: Politiek verslaggeefster Floor Bremer. Floor schuift aan bij Jinek om ons alles te vertellen over de relschoppers.

Lees ook: Verslaggeefster Floor Bremer is de échte winnaar van de Amerikaanse verkiezingen

Beauty and Brains

Floor steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Ze heeft kennis van zaken en gaat stijlvol door het leven. Ze maakt politiek begrijpelijk en zegt vaak zelfs slimmere dingen dan Diederik Gommers. In combinatie met Eva Jinek levert dat een spannend avondje op. Als beroepsjournalist heeft Floor hart voor haar werk en zit ze altijd klaar om het laatste nieuws te vertellen, zelfs als het vriest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Wat weinig mensen weten is dat Floor stiekem ook een hele avontuurlijke kant heeft. Wist je namelijk dat ze zich met gemak staande weet te houden op een surfboard? Is er iets wat deze vrouw niet kan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.