ZIEN: Floor Bremer schittert in Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De avondklok is nu een paar dagen van kracht en heel Nederland is in rep en roer. Heuse avondklokrellen schokken Nederland. Er is veel gaande op het moment. Gelukkig weet Floor Bremer ons altijd up to date te houden.

Het lijkt bijna een spannende thriller, de avondklokrellen. Bijna net zo spannend als de bestorming van het Capitool. En er is maar één persoon die ons in deze onzekere tijd geïnformeerd kan houden: Politiek verslaggeefster Floor Bremer. Floor schuift aan bij Jinek om ons alles te vertellen over de relschoppers.

Lees ook: Verslaggeefster Floor Bremer is de échte winnaar van de Amerikaanse verkiezingen

Beauty and Brains

Floor steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Ze heeft kennis van zaken en gaat stijlvol door het leven. Ze maakt politiek begrijpelijk en zegt vaak zelfs slimmere dingen dan Diederik Gommers. In combinatie met Eva Jinek levert dat een spannend avondje op. Als beroepsjournalist heeft Floor hart voor haar werk en zit ze altijd klaar om het laatste nieuws te vertellen, zelfs als het vriest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Wat weinig mensen weten is dat Floor stiekem ook een hele avontuurlijke kant heeft. Wist je namelijk dat ze zich met gemak staande weet te houden op een surfboard? Is er iets wat deze vrouw niet kan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floor Bremer (@floor.bremer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zwetende Jutta Leerdam zakt heel diep naar de grond

Jutta Leerdam heeft een wel hele bijzondere fotoshoot gedaan. Ze heeft de fotograaf haar van haar mooiste kant laten fotograferen. 

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!