ZIEN: Floor Bremer schittert in Jinek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De avondklok is nu een paar dagen van kracht en heel Nederland is in rep en roer. Heuse avondklokrellen schokken Nederland. Er is veel gaande op het moment. Gelukkig weet Floor Bremer ons altijd up to date te houden.

Het lijkt bijna een spannende thriller, de avondklokrellen. Bijna net zo spannend als de bestorming van het Capitool. En er is maar één persoon die ons in deze onzekere tijd geïnformeerd kan houden: Politiek verslaggeefster Floor Bremer. Floor schuift aan bij Jinek om ons alles te vertellen over de relschoppers.

Lees ook: Verslaggeefster Floor Bremer is de échte winnaar van de Amerikaanse verkiezingen

Beauty and Brains

Floor steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Ze heeft kennis van zaken en gaat stijlvol door het leven. Ze maakt politiek begrijpelijk en zegt vaak zelfs slimmere dingen dan Diederik Gommers. In combinatie met Eva Jinek levert dat een spannend avondje op. Als beroepsjournalist heeft Floor hart voor haar werk en zit ze altijd klaar om het laatste nieuws te vertellen, zelfs als het vriest.

Wat weinig mensen weten is dat Floor stiekem ook een hele avontuurlijke kant heeft. Wist je namelijk dat ze zich met gemak staande weet te houden op een surfboard? Is er iets wat deze vrouw niet kan?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!