Fidan Ekiz lucht hart bij Hélène Hendriks over ongelukkig huwelijk na exit bij Op1 (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Kijk.nl

Fidan Ekiz heeft haar laatste uitzending bij Op1 erop zitten. Terwijl ze samen met Hélène Hendriks terugblikt op haar periode bij het programma, blijkt het dat ze toch behoorlijk opgelucht is…

Presentatrice en journaliste Fidan Ekiz was te gast bij De Oranjezomer. Ze heeft haar laatste keer bij Op1 erop zitten. Hélène Hendriks vraagt hoe ze terugkijkt op haar periode bij het programma. Fidan lijkt gemengde gevoelens te hebben bij haar vertrek.

Fidan Ekiz blikt bij Hélène Hendriks terug op ongelukkige periode bij Op1

‘Ben je opgelucht?’, trapt Hendriks af. Ekiz reageerde hierop dat ze er nogal dubbel over in staat. Ze heeft goede vriendschappen opgebouwd en vond het leuk samen met deze mensen een programma te maken. Dit zal ze gaan missen. ‘Maar ik zal glashard liegen als ik zal zeggen dat ik het programma zelf zal gaan missen’, voegt Ekiz toe. Ze verteld dat ze wat dat betreft nooit echt op haar plek heeft gezeten. Volgens Fidan wist echter iedereen achter de schermen hier ook van.

Fidan Ekiz baalt erg van strakke format bij Op1

Tuurlijk zitten er voor Fidan Ekiz ook positieve kanten aan het programma Op1. Zo zijn er enkele onderwerpen geweest, of tafelgasten die Ekiz enorm aangingen. Er zaten uitzendingen waarbij Ekiz dacht ‘lekker!’. Het lastige hieraan vond Fidan dat ze nooit echt diep kon ingaan op onderwerpen of tafelgasten. Dit kwam puur door het strakke format van Op1. Fidan wilde vaak graag op zaken ingaan, alleen wist ze dat alle andere gasten ook aan bod moeten komen. Hier kon ze regelmatig lastig op in gaan.

Fidan Ekiz was altijd goed met Bert Huisjes

WNL-omroepbaas Bert Huisjes staat op non-actief, op basis van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen. Desondanks is hij nog erg betrokken bij Op1. Bij De Oranjezomer vertelt Fidan dat ze zelf echter nooit iets heeft opgemerkt van mogelijk grensoverschrijdend gedrag. Dit wordt momenteel nog allemaal onderzocht. Fidan Ekiz had in ieder geval altijd een goede verstandhouding met Bert Huisjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.