Feyenoord-spits Santiago Giménez deelt beestachtige video met knappe vriendin Fer Serrano

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Santiago Giménez heeft de tijd om achterover te leunen, want het gaat best goed met Feyenoord. Dus doet hij spannende dingen met zijn vriendin.

Spits van Feyenoord gedraagt zich als beest op video

Santiago Giménez heeft het de laatste tijd niet zo zwaar. Zijn club staat momenteel op plaats nummer vier. Dat kan natuurlijk beter, maar het kan ook een stuk slechter. Kijk maar naar de aartsrivaal Ajax. Die vecht momenteel om van de laatste plaats af te komen. Er is dus meer dan voldoende ruimte om even te ontspannen. En dat doet de spits van Feyenoord dan ook zeker. Hij heeft besloten om een middagje met zijn vriendin om te toveren tot een zeer beestachtige middag. En iedereen mag daar natuurlijk gewoon van meegenieten.

Santiago Giménez deelt bijzonder dierlijke beelden

De spits van Feyenoord heeft in de video een flinke stoeipartij met zijn vriendin. Maar dat doen ze natuurlijk niet in gewone kleding. Daar hebben ze hele stoute pakjes voor aangetrokken. maar niet op de manier die je misschien zou verwachten. Want Santiago en zijn vriendin hebben dinosauruspakken aangetrokken en dat ziet er toch wel bijzonder uit. Het is misschien niet de beestachtige stoeipartij waar de Feyenoord speler op had gehoopt, maar hij ziet er de grap gelukkig wel van in. Bekijk de leuke beelden vooral hier!

Samen met zijn vriendin heeft Santiago Giménez een spannende middag

De video is nu al een flink aantal keer bekeken op social media. Santiago heeft hem zelf op zijn Instagram gedeeld met de wereld. Hij en zijn vriendin huppelen vrolijk door het park in de pakken. Hij zegt daarbij het volgende: “Iedereen: ‘Ik weet zeker dat ze opgroeien wanneer ze een partner hebben.” Daarmee bedoelt de voetballer te zeggen, met een flinke knipoog, dat je zo oud bent als je jezelf voelt en dat je nooit te oud bent voor dit soort leuke grappen. En zo is het natuurlijk maar net. Santiago en zijn vriendin hebben het in ieder geval enorm naar hun zin in het prak. De vraag is natuurlijk of er ook andere dingen gebeuren in de dinopakken dan alleen hand in hand lopen.

Wordt dit de nieuwe tactiek van Feyenoord, voetballen in dinopakken?

Dat is natuurlijk de grote vraag. Trainer Arne Slot wordt daarom even gevraagd of hij ook overwogen heeft om in een dinosauruspak rond te gaan lopen. “Dat heb ik niet overwogen. Ik vind dat spelers in hun vrije tijd mogen doen wat ze willen zolang ze de club er niet mee schaden. Ik denk niet dat dat in dit geval gebeurd is. Ik zou het zelf denk ik niet doen. Misschien is hij zo populair in Rotterdam dat dit de enige manier is om zich te kunnen verplaatsen.” Het valt natuurlijk niet te ontkennen dat de voetballer binnen Rotterdam een graag gezien figuur is. En misschien zegt de trainer van de club daar wel iets heel treffends. Je moet natuurlijk ook iets doen om ervoor te zorgen dat je niet opvalt op straat. Want anders kom je als bekend persoon natuurlijk nergens.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hélène Hendriks zegt ‘nee’ tegen badscène in bizarre kleedkamervideo

Op de vraag of Hélène Hendriks even in bad wil gaan liggen heeft de presentatrice een heel duidelijk antwoord. 

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto.