Femke Wiersma (BBB) is sowieso de lekkerste minister die je ooit hebt gezien (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Femke Wiersma heeft duidelijk het verkeerde beroep gekozen. Ze is veel te knap om minister te zijn! Hier verwennen we jou met de mooiste foto’s van de blondine.

De knappe blondine Femke Wiersma moet wel de mooiste minister zijn die je ooit hebt gezien. Femke wordt dit jaar veertig jaar jong, maar ze ziet er uit alsof ze net vijfentwintig is geworden. Ze ziet er uit alsof ze in de bloei van haar leven zit. Iedere man moet haar weleens gezien hebben. Maar goed dat ze dan door de BBB vooruit wordt geschoven als minister in het kabinet-Schoof. Hierdoor zullen we nóg meer van de knappe blondine zien. Wij geven jullie alvast een voorproefje met een aantal foto’s die hieronder te zien zijn. Als je echt alles van Femke wil zien kan je natuurlijk ook even hier klikken voor haar Instagrampagina!

Femke Wiersma

Femke Wiersma is een oude bekende

De knappe blondine Femke Wiersma is al vaker in de spotlights te zien geweest. Ze heeft namelijk meegedaan aan het programma ‘Boer zoekt vrouw’. Hier had ze al een behoorlijke indruk achtergelaten. Vooral de mannen vonden Femke natuurlijk een heerlijke verschijning. Ze kreeg uiteindelijk ook een relatie uit het programma, maar deze is weer stukgelopen. Genoeg kansen voor de vrijgezelle mannen dus!

Femke Wiersma minister

Meer zien van Femke Wiersma doe je op haar Instagram

Kun jij nu nog steeds geen genoegen krijgen van de knappe blonde politica? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Femke ziet er als politica altijd goed gekleed uit, met een stout randje. Ze kleed zich net iets minder net dan alle andere vrouwen in de politiek. Het is wel te zien dat Femke van een beetje mannelijke aandacht houdt. Met haar hoge hakken en doorschijnende panty’s steelt ze altijd de show. Ook houdt ze van inkijkende jurkjes. Dat snappen wij wel met zo’n voorgevel. Het is dus een en al genieten op de pagina van Femke, waar ze je af en toe ook nog eens andere kiekjes geeft uit haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...