Femke Bol beleeft hete zomer op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Femke Bol is voorlopig even klaar met rennen. De topsportster beleeft momenteel een hete nazomer op Sardinië. ..

De rest van Nederland is al aan de koude herfst begonnen met regen, kou en narigheid. Maar atlete Femke Bol geniet nog vol van haar warme ‘zomer’ in het zonnige Sardinië. Dat heeft ze dan ook wel verdiend, na haar prestaties van het afgelopen jaar mag de prachtige sportster eindelijk van een beetje rust genieten. Femke heeft heel het jaar door keihard haar best gedaan en gevochten om aan de top van de Nederlandse atletiekwereld te blijven. En al dat harde werk wordt nu beloond met een heerlijke, en vooral hete, vakantie.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Olympisch hardloopster Femke Bol
Femke maakt Sardinië onveilig

Na een jaar lang heel braaf bezig te zijn geweest met haar training is het voor Femke eindelijk tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Ze trekt de stoute schoenen aan en maakt Sardinië onveilig. Van dagen aan het strand, tot in de late uurtjes aan de cocktails, Femke gaat heerlijk los op haar eilandvakantie. En dat doet ze niet alleen, want vriend Ben is ook van de partij. Femke maakt de stranden van Sardinië nog net even ietsje heter in haar prachtige badpak. Het is een wonder dat zij en Ben überhaupt de hotelkamer uit komen, aangezien Femke telkens van die verleidelijke pakjes aantrekt. Als vriend van zo’n beeldschone atlete zou je ook niet meer hoeven te zien dan de binnenkant van die hotelkamer. Dan heb je het mooiste wat Sardinië te bieden heeft toch al gehad.
Femke is nog altijd vastberaden

Femke gebruikt haar vakantiemomentje om even bij te komen van een druk en turbulent jaar. Maar daarna is het toch echt weer tijd om aan de bak te gaan. Na een semi-teleurstellende Olympische Spelen, waar een bronzen medaille het hoogst haalbare was voor Femke, is de prachtige atlete nu vastberaden om nog beter te worden. Ze heeft in principe vier jaar de tijd om ervoor te zorgen dat ze de volgende keer goud weet te bemachtigen. En Femke is zo fanatiek dat ze die kans zeker aan zal grijpen. Ze heeft nu geproefd van het Olympisch podium, dus de volgende keer moet en zal ze ook de winst pakken. Ze is voor veel mensen in ieder geval nu al favoriet.
Femke is wel een warm typje

Femke houdt er wel van om de warmte lekker op te zoeken. Zo krijgen niet alleen haar fans het warm van haar leuke zomerfoto’s, maar ook zij zelf tijdens het maken. Hoewel Femke nog een beetje verlegen is op foto’s, zijn de plaatjes die ze deelt wel heel leuk om naar te kijken. Nu maar hopen dat Femke ook van die leuke foto’s deelt als ze niet ergens op vakantie is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...