Fatima Moreira de Melo, Samantha Steenwijk & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De dagen kruipen langzaam voorbij. De bank wordt met de dag minder comfortabel, maar voor deze Hot Topics ga je natuurlijk even goed zitten. Vandaag staan Fatima Moreira de Melo, Samantha Steenwijk, Fien Vermeulen, Romee Strijd en Amy Sonck in het zonnetje. 

Fatima Moreira de Melo

Fatima Moreira de Melo stopte met hockey en is sinds dien erg breed inzetbaar. Niet alleen bij hockeywedstrijden laat ze haar kop op tv zien; ook bij andere sportevenementen en fashionnieuws komt Fatima even kijken. Bij RTL Boulevard is ze bijvoorbeeld een graag geziene gast. En dan hebben we het niet per sé over haar deskgenoten.

Samantha Steenwijk

Samantha Steenwijk is na haar deelname aan The Voice of Holland niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. De blonde zangeres maakt van elk levenslied een feestje, kan ook zonder zangmicrofoon prima voor een camera staan.

Fien Vermeulen

Als je Fien Vermeulen ziet, dan zie je één brok positiviteit. Er zijn maar weinig foto’s te vinden waar deze chick niet breedlachend op staat. Dat Fien niet alleen een uitstekend nieuwslezer is, maar ook hogere tonen kan houden, liet ze onlangs bij BNN zien.

Romee Strijd

Net als andere modellen heeft ook Romee Strijd last van het coronavirus. Het model zit nu aan huis gekluisterd, maar onze forumleden hebben er een sport van gemaakt toch nog nieuw materiaal van haar te spotten. En zeg nou zelf: deze zomerse sferen willen wij allemaal wel weer.

Amy Sonck

Amy Sonck kwam vorig jaar plots om de hoek kijken. De dochter van oud-Ajacied Wesley Sonck maakte veel indruk op het forum, waar nog steeds foto’s van haar worden gepost. Dat we ook hierbij weer een kleine vooruitblik naar de zomer werpen, is de ideale steun in de rug die we in de tijden van deze nodig hebben. Op naar meer zonnige tijden!

Laatste nieuws

Foto: Model Pip Wijn laat zich zien in doorschijnend topje

Pip Wijn laat zich van haar beste kant zien op een nieuwe spannende foto. En daarin krijg je meer te zien van het model dan je zou verwachten. 

Foto: Suzanne Schulting zet haar tanden in flinke worst

Suzanne Schulting heeft plotseling heel erg veel zin in een flinke worst. Dus daar zet ze lekker haar tanden in. 

Foto: Sensi Lowe zet haar kanonnen flink in het zonnetje

De knappe blondine Sensi Lowe is lekker op vakantie , en zet haar kanonnen flink in het zonnetje tijdens heerlijke strandsessie!