Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Vroeger speelde ze het liefste met een hockeystick, maar tegenwoordig heeft Fatima Moreira de Melo een andere passie, namelijk de golfclub. Elke week staat ze vrolijk op de golfbaan en laat ze trots haar beeldschone swing zien. En dat trekt nogal wat bekijks. Fatima is erg fanatiek in haar golf spelletjes en oefent er flink op los. Dat heeft er dan ook voor gezorgd dat haar swing ver boven die van de competitie uit steekt.

Lees ook: Wat hebben Lieke Martens, Kim en Fatima gemeen?

Van hockeystick naar golfclub

Ze is dan misschien van sport veranderd, maar de passie en het fanatisme zijn absoluut gebleven. Fatima is nog net zo sportief als vroeger, misschien zelfs een stukje sportiever en laat die kant van zichzelf maar al te graag zien op social media. Toch verlangt Fatima af en toe een klein beetje terug naar de tijd dat ze nog met een hockeystick een bal aan het najagen was op het kunstgras. Daarom vond ze het ook tijd om een mooie throwback te delen naar haar tijd als meest beeldschone hockeyspeelster van Nederland.

Fatima beleeft vele avonturen op golfbaan

Hoewel het heel anders is dan een hockeyveld, heeft Fatima het absoluut naar haar zin op de golfbaan. Ze maakt nog steeds de meest gekke dingen mee. En die deelt ze dan weer met haar volgers zodat zij mee kunnen genieten. Zo had Fatima laatst een leuke dag op de golfclub. Er was alleen een klein probleempje. Haar broekje was een beetje nat geworden. Oh nee toch. Gelukkig mocht dat de pret niet drukken en ging Fatima vrolijk door met het oefenen van haar prachtige swing. Ze gooit haar heupen naar achter en slaat zo hard als ze kan met haar stok naar voren. Wat een topatleet is Fatima toch ook.

Fatima traint optimaal haar armen voor het golfen

Voor golf heb je best wel wat spierkracht nodig in je armen. Zo’n club lijkt misschien licht, maar als je daar de hele dag mee moet staan zwaaien, dan kan dat best zwaar aan gaan voelen aan het einde van de dag. Het is dus belangrijk dat je als golfer goed je armspieren blijft trainen. Dat hoef je Fatima gelukkig niet twee keer te zeggen. In haar vrije tijd pakt de prachtige sporter graag de gewichten erbij en slooft ze zich met alle liefde uit. Ze weet er ook nog eens geweldig uit te zien terwijl ze dat doet. Soepel tilt ze de gewichtjes omhoog en laat ze weer zakken. En dat heeft zeker geholpen, want Fatima is na al die jaren nog steeds een kei met een stok in haar handen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting is superstrak bezig. Haar lichaam is duidelijk van groot belang voor Suzanne die elke dag bezig blijft dit strakker en strakker te maken. 

Davina Michelle deelt betoverende foto in strak korset vanuit kleedkamer

Davina Michelle heeft voor haar optredens de meest prachtige outfits, maar van dit pakje val je zowaar bijna van je stoel af. 

Foto: Dionne Stax wordt afgeleid door eigen voetjes

Na een lang seizoen kijken naar huizen moet Dionne Stax even haar energie terugvinden. haar eigen voetjes helpen haar enorm.