Wat hebben Lieke Martens, Kim en Fatima gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze lijken niet echt op elkaar. Toch hebben Lieke, Fatima en Kim één ding gemeen…

Is dit de crossover van de eeuw? Lieke Martens samen met Kim en Fatima? Je verwacht dit drietal eigenlijk niet samen: de rasvoetballer, de roddelkoningin en het model. Toch is het lot van deze drie dames aan elkaar verbonden. Met schitterende gouden kettinkjes en armbanden welteverstaan…

Lees ook: Lieke Martens laat haar slaapkamer zien!

Lieke, Kim en Fatima zijn ambassadrices

Een sieradenmerk heeft Lieke Martens samen met Fatima Moreira de Melo en Kim gestrikt voor hun campagnes. Da’s niet voor één keertje, welnee. Ze worden namelijk ‘ambassadrices’ genoemd – ze zijn praktisch vriendinnen nu. Hun sieraden matchen niet alleen, maar ook hun jurkjes zijn deze keer op elkaar afgestemd. Dit goud- en zilverkleurige groepje mag wat ons betreft wat vaker met z’n drieën de hort op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...