Wat hebben Lieke Martens, Kim en Fatima gemeen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Ze lijken niet echt op elkaar. Toch hebben Lieke, Fatima en Kim één ding gemeen…

Is dit de crossover van de eeuw? Lieke Martens samen met Kim en Fatima? Je verwacht dit drietal eigenlijk niet samen: de rasvoetballer, de roddelkoningin en het model. Toch is het lot van deze drie dames aan elkaar verbonden. Met schitterende gouden kettinkjes en armbanden welteverstaan…

Lees ook: Lieke Martens laat haar slaapkamer zien!

Lieke, Kim en Fatima zijn ambassadrices

Een sieradenmerk heeft Lieke Martens samen met Fatima Moreira de Melo en Kim gestrikt voor hun campagnes. Da’s niet voor één keertje, welnee. Ze worden namelijk ‘ambassadrices’ genoemd – ze zijn praktisch vriendinnen nu. Hun sieraden matchen niet alleen, maar ook hun jurkjes zijn deze keer op elkaar afgestemd. Dit goud- en zilverkleurige groepje mag wat ons betreft wat vaker met z’n drieën de hort op!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FATIMA MOREIRA DE MELO (@fatimademelo)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.