Home Nieuws Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video…

Max Verstappen heeft een video gedeeld waarin hij een onthulling doet. Hij laat namelijk een trailer zien van een nieuwe videogame van EA Sports F1 24. Dit spel zal uitkomen op 31 mei 2024. De fans zijn alleen absoluut niet te spreken over het nieuwe spel. In de trailer zie je vast een aantal beelden van hoe het spel eruit zal gaan zien en wat de vernieuwingen zijn. Hier zijn de fans helaas niet heel erg tevreden over. De reacties staan dan ook vol met veel negatieve opmerkingen over het spel. Wil jij de trailer zien en zelf alle reacties lezen? Klik dan op deze link.

Kelly Piquet met haar dochter en Max Verstappen

Fans zijn woedend om nieuw Formule 1 spel

De fans zijn woedend om de vernieuwingen van het nieuwe Formule 1 spel dat uit zal komen op 31 mei. Ze vinden dat er maar weinig verandert is. De fans hadden namelijk heel wat vernieuwing verwacht, maar deze is er niet gekomen, of in ieder geval heel erg minimaal. Toch zijn er ook een aantal positieve reacties van fans die ernaar uitkijken om het nieuwe spel te spelen, maar de meeste reacties waren toch enorm negatief.

Zo werd er onder andere het volgende over het spel gezegd: ”Its literally the same as 2023.”, ”Congrats, it’s exactly the same as F1 23.”, ”You revealed absolutely NOTHING.”, ”So what’s new???” Toch is er ook iemand die al deze negatieve reacties niet begrijpt. Hij geeft aan dat de sport niet is verandert, wat zou het spel dan allemaal kunnen vernieuwen als het al goed was. Hier heeft hij natuurlijk ook wel een punt in. Hij reageert het volgende: ” “the same game” “same as in 23″. Well has the sport changed? No? Then what on earth do you guys expect??? Every year the same story.”

Meer zien van Max Verstappen doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van de Formule 1 coureur Max Verstappen? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina! Verstappen houdt je altijd op de hoogte van zijn prestaties over de kwalificatie en natuurlijk de races. Ook geeft hij je zo nu en dan een kijkje in zijn privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op zijn pagina!

Mobiele versie afsluiten