Fans smelten weg bij deze zeldzame foto van piepjonge Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft een geweldige carrière als actrice. Deze carrière begon stiekem al jaren geleden bij GTST. Er duikt een zeldzame foto op van een hele jonge Katja Schuurman.

Katja Schuurman in Goede Tijden, Slechte Tijden

Iedereen kent Katja Schuurman wel, als actrice van vele Nederlandse romcoms of misschien als de grote zus van Birgit Schuurman. Maar waar begon Katja haar glansrijke carrière eigenlijk? Net zoals vele andere Nederlandse acteurs is Katja Schuurman doorgebroken bij de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Hier speelde Katja in 1994 een gastrolletje. Dit bleek zo’n succes dat GTST heel graag verder wilde met Katja. Zo speelt de brunette de rol van Jessica Harmsen in de serie. Het personage Jessica beleeft nogal veel in GTST, zo gaat ze zelfs in het geheim met Ludo Sanders. Samen met andere actrices in de serie begint ze het trio ‘Linda, Roos en Jessica’, bekend van hun nummer Ademnood. Uiteindelijk krijgt Jessica zelfs een harttransplantatie en vertrekt naar het buitenland. De makers van GTST wilden ontzettend graag deze verhaallijn nog afmaken met Katja en dat is dus gelukt. Hierna gaat Katja verder met haar acteer carrière bij andere producenten. Op de foto is een hele jonge Katja te zien die met een brede glimlach in de camera kijkt. Katja ziet er stralend uit op de foto.

Lees ook: Foto: Flexibele Katja Schuurman misdraagt zich op vliegveld

Katja Schuurman heeft het zwaar op bed

Ooit speelde Katja Schuurman in de bekendste Nederlandse films, maar nu heeft de actrice zich uitgeleend voor een reclamespotje. Zo zien we dat Katja eerst op bed zit terwijl ze het allemaal even niet meer lijkt te zien zitten. De brunette is puffend en hijgend de was aan het doen. Katja haar haar zit helemaal door de war en haar jurkje hangt helemaal los. Daarbij zucht Katja iets over huishoudelijke werkzaamheden. Vervolgens komt haar redding: een flesje Rivella. Iemand bied het Katja aan en Katja drink het gulzig op. Vervolgens ploft Katja in een zonnig weiland neer en ze lijkt helemaal te genieten. De reclame lijkt nogal overdreven en een beetje nep te zijn.

Katja Schuurman geniet van natuur

De herfst is weer begonnen en dit betekent voor sommige mensen dat het vrolijke zomergevoel volledig weg is. Helaas ook voor Katja Schuurman die aangeeft dat ze even een dag niet lekker in haar vel zat. Zo plaatst de actrice onderstaande foto met een bijschrijft waar ze vertelt over negatieve gedachten in haar hoofd. Volgens Katja wou de zon in de ochtend maar niet opkomen in haar hoofd. De sombere gedachten namen een beetje over. Gelukkig weet Katja dan wat ze moet doen en denken om deze gedachten een beetje te laten varen. Aan het einde van het bericht zegt Katja dat de zon in haar hoofd aan het einde van de dag weer op kwam. Daarbij is op de foto ook te zien dat Katja met haar gezicht letterlijk in de zon staat. Met daarbij een prachtig uitzicht, wat vast veel doet voor Katja haar gemoedstoestand.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'