Fans schrikken van botox-lippen Jutta Leerdam: slechte invloed van Jake Paul eindelijk zichtbaar? (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans maken zich druk om het uiterlijk Jutta Leerdam. Is het allemaal naturel of heeft de schaatsster haar lippen laten opvullen?

Dat Jutta Leerdam een waanzinnig knappe vrouw is, hoeft aan niemand te worden uitgelegd. Ze is één van de mooiste sportvrouwen van deze aardbol. Met haar knappe gezicht en geweldige verschijning weet ze de harten te veroveren van haar mannelijke volgers. Toch blijven haar trouwe fans uiterst kritisch op de blondine. Veel kritiek is afkomstig van het feit dat ze een relatie heeft met Jake Paul. Mensen denken dat deze beroemdheid een negatief effect heeft op Jutta.

Jutta Leerdam duikt op met enorme botox-lippen: de hand van Jake Paul?

Er gaan al langer geruchten de ronde dat Jutta Leerdam het een en ander aan haar lippen heeft laten doen. Mensen speculeren er een hoop over. Niet geheel onterecht, want Jutta’s lippen zijn buitenproportioneel vol. In een Instagrampost blijkt dit nogmaals. In de comments gaan mensen weer helemaal los. Volgens enkele volgers zou dit een gevolg zijn van het hebben van een relatie met Jake Paul. Op de foto’s is Jutta te zien in een enorm duur Casablanca-outfitje in een privéjet. Haar lippen trekken in ieder geval absoluut de aandacht. Benieuwd naar het Instagrambericht? Neem vooral een kijkje via deze link.

Jutta Leerdam ontkracht geruchten over lip fillers

Zoals hierboven besproken, ontving Jutta veel comments op het bericht over haar lippen. Eén van deze comments was: ”Je bent een prachtige vrouw, doe alsjeblieft niet nog meer botox als je het al gebruikt. Het verpest alle natuurlijk schoonheid die je hebt, wees jezelf!” Volgens Jutta is hier echter geen sprake van, want ze is volledig naturel. Jutta reageerde als volgt: ”Volledig naturel, ik draag alleen make-up”. Oftewel, er is volgens Jutta zelf geen sprake van plastische chirurgie of een fillertje. Desondanks twijfelen toch een hoop mensen. Het lijkt er echter op dat Jutta gewoon ontzettend veel geluk heeft met zulke natuurlijke lippen.

Nog meer zien van Jutta Leerdam? Dat kan op Instagram

Wil jij op de hoogte blijven van het leven van Jutta Leerdam? Neem dan een kijkje op haar Instagrampagina! Ze plaatst hier updates van haar schaatscarrière, leuke vakantiekiekjes en beelden met haar vriend Jake Paul. Het is het zeker waard om het even te checken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?