Famke Louise vraagt om privacy terwijl ze soepeltjes op en neer gaat (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise vraagt om een momentje voor zichzelf terwijl ze uitdagend op en neer stuitert. Maar is privacy écht wat ze wil?

Famke Louise doet tegenwoordig alles wat geld kan verdienen. Naast artiest zijn en YouTube is ze ook haar eigen kanaal begonnen. Ze probeert op Instagram zoveel mogelijk mannen hun aandacht te krijgen, zodat ze gaan abonneren op haar kanaal. Hier zal ze bakken met geld aan gaan verdienen, want het is niet bepaald goedkoop. Ook deze keer is ze weer flink aandacht aan het zoeken, door op de video flink op en neer te stuiteren. Ze zegt erbij “I need some privacy” maar dat wilt ze helemaal niet. Anders zou ze haar hele hebben en houden niet online gooien, toch? Famke verdient geld als water dankzij al die aandacht!

Bekijk hier zelf het op en neer stuiteren van Famke Louise.

Famke Louise

Hoe het begon voor Famke Louise

Famke Louise is opgekomen op YouTube door de vriendin van Snapking te zijn. Hij was bevriend met ArmooWasRight die neppe pranks maakte. Toch werd dit allemaal zoveel bekeken dat ze allemaal best wel bekend werden. Na een paar jaar gingen ze uit elkaar en iedereen zijn of haar eigen kant op. Ook de relatie kwam ten einde. Famke ging zelf video’s maken en werd ook artiest. Ze pakte toch aardig wat cijfers op haar nummers en werd een hit. Nu “spicy” content wat meer in de wereld komt, dacht ze dat ze dat ook maar moest gaan doen. Dus daar is ze nu mee bezig. Om er heel trots op te zijn weet ik niet, maar als zij er blij van wordt moet ze het lekker blijven doen.

Meer zien van Famke Louise?

Wil je nou meer zien van Famke Louise haar leven of haar spicy content? Neem dan een kijkje op haar Instagramaccount! Ze plaatst hier regelmatig kiekjes van haarzelf als ze wat leuks aan het doen is. Of ze maakt een foto om haar spicy account te promoten. Het is het zeker waard om tenminste even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jada Borsato deelt zomerse foto met doorschijnende broek en omhoog kruipend truitje

Jada Borsato is helemaal klaar voor de zomer en laat de rest van Nederland meegenieten van haar heerlijke zomerse outfit. Ze heeft een prachtige doorschijnende broek aan en een piepklein topje!

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!