Famke Louise slaat door met absurde, nieuwe carrière: laat zich vastleggen in een paardenstal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Famke Louise plaatst al een tijd je content, maar nu is ze wel helemaal doorgeslagen. Deze keer in een paardenstal?!

Zoals vele weten plaatst Famke Louise de laatste tijd veel foto’s op haar Instagram om haar privé foto’s te promoten. Deze keer poseert ze op een wel hele bijzondere plek. Op haar Instagram deelt zij enkele foto’s van haar voorovergebogen in een paardenstal. De laatste foto van de set is enorm wazig maar overduidelijk Famke Louise in .

Famke Louise wordt goedkoop

Sinds enkele weken velen wel op de hoogte van de reclame die Famke Louise maakt voor haar zogezegde privé foto’s. Op haar Instagram plaatst ze veel foto’s en video’s waar ze van achter gefilmd wordt. Voor haar volgers is dit natuurlijk geweldig om te zien. Zo reageren fans; “Bel me schat” of  “Goddelijke dame”. Vaak doet ze alsof ze gefilmd wordt door onbekenden terwijl het overduidelijk in scene is gezet. Het blijkt ook dat de foto’s waarvoor haar fans dan echt moeten betalen ook helemaal niet zo spannend zijn. Vaak is ze gewoon in een pyjama of bedekkend setje te zien met vragende ogen.

famke-louise

Famke Louise krijgt veel haat

Famke Louise krijgt zeker genoeg fans die goed onder haar nieuwe foto’s reageren. Maar nog veel meer mensen die absoluut niet te spreken zijn over deze nieuwe manier van aandacht trekken. Velen vinden het absurd dat zij zichzelf zo op het internet zet terwijl zij een zoontje en man heeft. Zo reageren volgers; “Je hebt geen achterwerk stop gwn girl” en “Zullen we met zijn alle haar boycotten ?? dan hoeven we dit ook nooit meer te zien”.

De spannende foto’s zien van Famke Louise kan op Instagram

Benieuwd geworden naar deze spraakmakende foto’s? Neem dan gauw een kijkje op haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...