Famke Louise is zelf een Copycat Doll

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Volgens Famke Louise is ze nageaapt door de Pussycat Dolls. Alhoewel deze theorie natuurlijk zééééééér geloofwaardig is, ging Mannenzaken op zoek naar mogelijke andere inspiratiebronnen voor deze natte video’s.

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen: Famke Louise die de Pussycat Dolls ervan beschuldigt haar video te hebben ‘nagedaan’. Gelukkig staan wij Nederlanders bekend om onze nietsontziende, brute directheid en schroomde zij niet om hun mening over deze ’theorie’ met ons te delen onder Famkes post op Instagram.

(lees verder na de video)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

 

Famke Louise had wel een beetje gelijk

Hoewel niemand het met haar eens lijkt – een paar extreme fangirls daargelaten – moeten we het haar toch nageven: Famke Louise had toch wel een beetje gelijk. Of ja: het ‘feit’ dat de Pussycat Dolls haar nagedaan zouden hebben is natuurlijk net zo waar als dat Roel van Velzen 1.90 meter is. Maar wat wél klopt, is dat de Dolls de inspiratie voor hun videoclip waarschijnlijk ergens anders vandaan hebben gehaald. Alleen níét van Sexy Loca, het nummer van Famke Louise. De vraag is alleen: wat is dan de grote inspiratiebron van deze Pussycat Dolls?

Famke mag onder Rihanna’s paraplu komen uithuilen

Inspiratiebron één is wellicht wel de meest bekende videoclip in de regen. We hebben het natuurlijk over Umbrella van Rihanna. En ja, eerlijk is eerlijk: de kans dat de Pussycat Dolls deze clip als inspiratie hebben gebruikt is iéts aannemelijker dan de theorie van Famke Louise.

Rihanna pours it helemaal up

Optie nummer twee betreft nóg een video van de Babadaanse schone (ja zo noem je iemand uit Barbados blijkbaar). Ach fijn, weer iets geleerd. Wellicht dat de Pussycat Dolls precies hetzelfde dachten na het bekijken van deze videoclip?

Christina vindt dit copycat-gedrag maar ‘d***y’

Tot slot is daar de zeer iconische videoclip van madame Christina Aguilera. De kans is dan ook maar al te groot dat jij hem al wel eens gezien hebt. Het liedje is natuurlijk leuk, maar Chrissie’s outfit was pas echt iconisch. Zelfs zo iconisch dat er een reële kans bestaat dat jij vanavond tijdens Carnaval een lookalike gaat spotten!

Laatste nieuws

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.

Foto: Kim Kötter wordt kletsnat tijdens gekke shoot

Kim Kötter heeft weer eens een gekke foto van zichzelf gemaakt in spannende badkleding. En daar raakt ze helemaal doorweekt!