Famke Louise is zelf een Copycat Doll

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Volgens Famke Louise is ze nageaapt door de Pussycat Dolls. Alhoewel deze theorie natuurlijk zééééééér geloofwaardig is, ging Mannenzaken op zoek naar mogelijke andere inspiratiebronnen voor deze natte video’s.

Je hebt het wellicht al voorbij zien komen: Famke Louise die de Pussycat Dolls ervan beschuldigt haar video te hebben ‘nagedaan’. Gelukkig staan wij Nederlanders bekend om onze nietsontziende, brute directheid en schroomde zij niet om hun mening over deze ’theorie’ met ons te delen onder Famkes post op Instagram.

(lees verder na de video)

 

Famke Louise had wel een beetje gelijk

Hoewel niemand het met haar eens lijkt – een paar extreme fangirls daargelaten – moeten we het haar toch nageven: Famke Louise had toch wel een beetje gelijk. Of ja: het ‘feit’ dat de Pussycat Dolls haar nagedaan zouden hebben is natuurlijk net zo waar als dat Roel van Velzen 1.90 meter is. Maar wat wél klopt, is dat de Dolls de inspiratie voor hun videoclip waarschijnlijk ergens anders vandaan hebben gehaald. Alleen níét van Loca, het nummer van Famke Louise. De vraag is alleen: wat is dan de grote inspiratiebron van deze Pussycat Dolls?

Famke mag onder Rihanna’s paraplu komen uithuilen

Inspiratiebron één is wellicht wel de meest bekende videoclip in de regen. We hebben het natuurlijk over Umbrella van Rihanna. En ja, eerlijk is eerlijk: de kans dat de Pussycat Dolls deze clip als inspiratie hebben gebruikt is iéts aannemelijker dan de theorie van Famke Louise.

Rihanna pours it helemaal up

Optie nummer twee betreft nóg een video van de Babadaanse schone (ja zo noem je iemand uit Barbados blijkbaar). Ach fijn, weer iets geleerd. Wellicht dat de Pussycat Dolls precies hetzelfde dachten na het bekijken van deze videoclip?

Christina vindt dit copycat-gedrag maar ‘’

Tot slot is daar de zeer iconische videoclip van madame Christina Aguilera. De kans is dan ook maar al te groot dat jij hem al wel eens gezien hebt. Het liedje is natuurlijk leuk, maar Chrissie’s outfit was pas echt iconisch. Zelfs zo iconisch dat er een reële kans bestaat dat jij vanavond tijdens Carnaval een lookalike gaat spotten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken!