Famke Louise is beetje stout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tja, we kunnen maar beter meteen met de deur in huis vallen en eerlijk zeggen dat de aflevering van Hollands Next Top Model gisteravond niet zo bijster spannend was. Er werd niet met slippers gegooid, er was geen ruzie en we hebben geen tranen gezien. Geen drama dus. Natuurlijk, Kim Feenstra zag er deze week ook áchter de camera goed uit. En godzijdank heeft Anna Nooshin d’r groene lenzen thuis gelaten. Wat valt er dan eigenlijk te vertellen over de strijd der modellen? Nou, er was wel een interessant jury-lid bij deze week. En niet dat deze dame in de aflevering nou zo bijzonder was, maar des te meer op social-media. Famke Louise heeft namelijk een best wel stout foto’tje gedeeld.

Famke ook een eigen kalender?

Famke Louise stond deze week naast Kim Feenstra achter de camera om wat tips over het vak te geven aan de modellen. Zelf is Famke ook model en weet ze dus wel hoe de vork in de steel steekt. Regelmatig deelt ze zelf via haar Instragram account wel ‘leuke’ foto’s en meestal blijven ze ook wel redelijk netjes. Maar, ze is voor veel kinderen en tieners een idool en dus vinden mensen dat ze ook wel een beetje verantwoordelijkheid moet tonen met betrekking tot haar posts op Instagram. Ze deelde namelijk een – in onze ogen onschuldige – foto waarop te zien is dat ze tepelpiercings heeft. Oei, stoute Famke, dat mag echt niet hoor (maar niet heus). Oke, het moet niet zo zijn dat er straks jonge meiden van twaalf zakgeld vragen bij papa en mama voor een tepelpiercing, maar is dat de verantwoordelijkheid van Famke? Wij zeggen: Gewoon doen Famke. We houden ervan. En mocht je dit soort foto’s wél willen delen, maar niet op social-media. Misschien is het dan een idee om net zoals Gaby Blaaser een kalender te maken voor je trouwe fans?

Anna Nooshin eigenwijs

Wat trouwens wél iets opmerkelijks was aan de aflevering van gister, was het feit dat er niemand naar huis is gestuurd. Vorige week stuurde Anna er nog twee naar huis, nu besloot ze zomaar om niemand naar huis te sturen. Even dachten we dat we afscheid moesten nemen van Suffe Silke, want wéér was ze niet spannend. Maar niets bleek minder waar. Ze is er nog!

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.

Gerelateerde berichten