Fajah Lourens vertoonde divagedrag op set GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de nieuwste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden ontfutselde presentatrice Froukje de Both een aantal leuke feitjes bij haar gast Fajah Lourens. De fitnesskoningin speelde vroeger een tijdje in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar was lang niet altijd even makkelijk op de set. Fajah vertoonde soms zelfs divagedrag om haar zin te krijgen…

Fajah Lourens speelde de rol van Yasmin Fuentes in Goede Tijden, Slechte Tijden tussen 2002 en 2005. De jonge, onervaren actrice kwam de serie binnen met een knal, en verliet hem ook op die manier. Dat had ze bij nader inzien toch misschien iets anders moeten doen, weet Fajah nu.

Fajah Lourens had GTST niet meer nodig

Na het debuut van Fajah Lourens’ personage Yasmin Fuentes liep de Nederlandse kijker weg met de mooie actrice. Ze speelde een opstandige meid die zich regelmatig in de nesten werkte. Zo gedroeg Fajah zich óók als de camera’s uit stonden, blijkt nu. In gesprek met Froukje de Both onthult Fajah dat ze soms divagedrag vertoonde: ‘Ik

‘Ik wil de serie uit, ik wil dood’

Fajah was het soms niet eens met de richting die de regie op wou gaan met haar personage. De actrice ging dan direct met de hakken in het zand: “Ik was opstandig”. Na een paar jaar dreigen gebeurde dat uiteindelijk ook. “Ik wil de serie uit, en ik wil dood” meldde ze op een dag. Zo geschiedde. Na een fataal auto-ongeluk hebben we in GTST nooit meer iets van Yasmin vernomen…

Yolanthe Cabau vs Fajah Lourens

Achteraf weet Fajah Lourens dat ze veel te vroeg uit GTST is gestapt. “Op het moment dat ik weg ging, kwam Yolanthe in Onderweg Naar Morgen. Alle audities die ik toen deed, daar was zij ook, en zij kreeg ze allemaal.” Uiteindelijk heeft Fajah Lourens haar roeping gelukkig gevonden in de wereld van fitness en voeding. Acteren heeft ze inmiddels ook weer voorzichtig opgepakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten