Fajah Lourens vertoonde divagedrag op set GTST

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de nieuwste aflevering van Goede Tijden, Zomer Tijden ontfutselde presentatrice Froukje de Both een aantal leuke feitjes bij haar gast Fajah Lourens. De fitnesskoningin speelde vroeger een tijdje in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar was lang niet altijd even makkelijk op de set. Fajah vertoonde soms zelfs divagedrag om haar zin te krijgen…

Fajah Lourens speelde de rol van Yasmin Fuentes in Goede Tijden, Slechte Tijden tussen 2002 en 2005. De jonge, onervaren actrice kwam de serie binnen met een knal, en verliet hem ook op die manier. Dat had ze bij nader inzien toch misschien iets anders moeten doen, weet Fajah nu.

Fajah Lourens had GTST niet meer nodig

Na het debuut van Fajah Lourens’ personage Yasmin Fuentes liep de Nederlandse kijker weg met de mooie actrice. Ze speelde een opstandige meid die zich regelmatig in de nesten werkte. Zo gedroeg Fajah zich óók als de camera’s uit stonden, blijkt nu. In gesprek met Froukje de Both onthult Fajah dat ze soms divagedrag vertoonde: ‘Ik

‘Ik wil de serie uit, ik wil dood’

Fajah was het soms niet eens met de richting die de regie op wou gaan met haar personage. De actrice ging dan direct met de hakken in het zand: “Ik was opstandig”. Na een paar jaar dreigen gebeurde dat uiteindelijk ook. “Ik wil de serie uit, en ik wil dood” meldde ze op een dag. Zo geschiedde. Na een fataal auto-ongeluk hebben we in GTST nooit meer iets van Yasmin vernomen…

Yolanthe Cabau vs Fajah Lourens

Achteraf weet Fajah Lourens dat ze veel te vroeg uit GTST is gestapt. “Op het moment dat ik weg ging, kwam Yolanthe in Onderweg Naar Morgen. Alle audities die ik toen deed, daar was zij ook, en zij kreeg ze allemaal.” Uiteindelijk heeft Fajah Lourens haar roeping gelukkig gevonden in de wereld van fitness en voeding. Acteren heeft ze inmiddels ook weer voorzichtig opgepakt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MKBM Faya (@mykillerbodymotivation) op

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten