Fajah Lourens’ killerbody niet geschikt voor illusies

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Fajah Lourens killer body

Fajah Lourens’ killerbody werd als schietschijf gebruikt in het NPO 3-programma Mindf*ck Caribbean. Eigenlijk had maar 1 deel van dat lichaam met de illusies van Victor Mids te maken

Want je zit natuurlijk niet te wachten op een heel verhaal over een man die vrouwen voor de gek houdt. Daar hebben we Tinder voor. Fajah Lourens schijnt trouwens ook op dat sociale netwerk rond te dwalen, zo laat ze doorschemeren in de 4e uitzending van M*ndfuck Caribbean.

Tinderen met Fajah

Victor zag kans op een paar gratis sportlessen van Fajah. Hij lokte haar als assistent mee naar Curaçao. Na wat goocheltrucjes leek hij echter één illusie armer; Fajah zou natuurlijk geen oog dicht doen als ze een vriend zoals Victor had.

Aan de andere kant: elke mindfuck liet Fajah wel giechelen alsof ze weer in de brugklas zat. Typisch gevalletje ‘friendzone’. Tijdens het grote finalespel, dat op eenzelfde manier werd aangekondigd als dit stukje, diende alleen de hersenpan van Fajah’s ‘killerbody’ als schietschijf.

Victor had vast een andere voltreffer in gedachten. Hij schoot namelijk niet zelf op Fajah. Die eer had hulpje Henk. Henk is een grote, brede man die, afgaande op zijn vele tatoeages, een groot fan is van bubblegum.

1342 sprintjes

Henk kon daarom niet wachten om paintballen af te mogen vuren op een schietschijf met Fajah als middelpunt. Van de vier geweren die hij kon gebruiken, was er één gevuld met verfkogels. Fajah koos natuurlijk voor alle lege paintballpistolen. Mindfuck geslaagd!

Nadat Victor zijn trucje aan haar uitlegde, bekeek Fajah hem door ander ogen. Hij was niet langer louter de man met vlugge handen. Hij was ineens een boy geworden voor wie Fajah wél naar links zou swipen. We dachten altijd dat Mids een kwakzalver was, maar dit leek toch écht op magie.

Voordat je je koffers pakt en zonder plan op het eerste vliegtuig naar Curaçao springt voor een lekker potje Tinder, nog één tip: trek even 1342 sprintjes om je uithoudingsvermogen te testen. Fajah laat zich misschien voor de gek houden door psychologische trucjes, over de fitheid van haar killerbody bestaan geen illusies.

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten