Fajah Lourens’ killerbody niet geschikt voor illusies

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Fajah Lourens killer body

Fajah Lourens’ killerbody werd als schietschijf gebruikt in het NPO 3-programma Mindf*ck Caribbean. Eigenlijk had maar 1 deel van dat lichaam met de illusies van Victor Mids te maken

Want je zit natuurlijk niet te wachten op een heel verhaal over een man die vrouwen voor de gek houdt. Daar hebben we Tinder voor. Fajah Lourens schijnt trouwens ook op dat sociale netwerk rond te dwalen, zo laat ze doorschemeren in de 4e uitzending van M*ndfuck Caribbean.

Tinderen met Fajah

Victor zag kans op een paar gratis sportlessen van Fajah. Hij lokte haar als assistent mee naar Curaçao. Na wat goocheltrucjes leek hij echter één illusie armer; Fajah zou natuurlijk geen oog dicht doen als ze een vriend zoals Victor had.

Aan de andere kant: elke mindfuck liet Fajah wel giechelen alsof ze weer in de brugklas zat. Typisch gevalletje ‘friendzone’. Tijdens het grote finalespel, dat op eenzelfde manier werd aangekondigd als dit stukje, diende alleen de hersenpan van Fajah’s ‘killerbody’ als schietschijf.

Victor had vast een andere voltreffer in gedachten. Hij schoot namelijk niet zelf op Fajah. Die eer had hulpje Henk. Henk is een grote, brede man die, afgaande op zijn vele tatoeages, een groot fan is van bubblegum.

1342 sprintjes

Henk kon daarom niet wachten om paintballen af te mogen vuren op een schietschijf met Fajah als middelpunt. Van de vier geweren die hij kon gebruiken, was er één gevuld met verfkogels. Fajah koos natuurlijk voor alle lege paintballpistolen. Mindfuck geslaagd!

Nadat Victor zijn trucje aan haar uitlegde, bekeek Fajah hem door ander ogen. Hij was niet langer louter de man met vlugge handen. Hij was ineens een boy geworden voor wie Fajah wél naar links zou swipen. We dachten altijd dat Mids een kwakzalver was, maar dit leek toch écht op magie.

Voordat je je koffers pakt en zonder plan op het eerste vliegtuig naar Curaçao springt voor een lekker potje Tinder, nog één tip: trek even 1342 sprintjes om je uithoudingsvermogen te testen. Fajah laat zich misschien voor de gek houden door psychologische trucjes, over de fitheid van haar killerbody bestaan geen illusies.

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Gerelateerde berichten