F1 Oostenrijk: ‘zelfs Astro TV had deze race niet kunnen voorspellen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie de televisie niet direct uitzette na het uitvallen van Max Verstappen werd rijkelijk beloond.

Vandaag om 15:10 uur was het dan eindelijk weer zover: de Formule 1 ging weer van start. Een race, waarvan men voorafgaand aan de start van het hele spektakel al wist dat het een van de meest besproken races ooit zou gaan worden. Al was het alleen maar om het feit dat we het 217 dagen zónder de koningsklasse van de racerij hebben moeten doen.

Max Verstappen is de eerste uitvaller van 2020

Het was een pijnlijk moment voor alle Max Verstappen-fans die Nederland rijk is. Max Verstappen viel na 11 (!) rondes al uit, vanwege een elektronisch probleem. Voor sommigen onder ons was dit al aanleiding genoeg om de beeldbuis uit te schakelen en maar wat anders te gaan doen. Degenen die besloten tóch nog even verder te kijken, werden echter meer dan rijkelijk beloond.

Mercedes kan een schone broek gaan aantrekken

De Grand Prix van Oostenrijk ontvouwde zich namelijk tot een pareltje van een race. Talloze inhaalacties, rondvliegende banden en totale paniek bij Mercedes. De auto’s van Wereldkampioen Lewis Hamilton en zijn teamgenoot Valtteri Bottas hadden namelijk grote problemen met de versnellingsbak. En ja, dat leverde vele paniekerige boordradio’s op.

Oh ja, Ferrari deed ook nog mee aan de race

Alleen Joke van Astro TV had het zien aankomen: de tweede plek voor Charles Leclerc en Ferrari. De Ferrari’s startten de race namelijk als zevende en elfde. Door alle uitvalbeurten en paniek op de baan is het Leclerc toch nog gelukt om op het podium te belanden. Een gebeurtenis die niet alleen fans maar ook Ferrari zelf lijkt te verbazen.

Gaat Max Verstappen er volgende week met de winst vandoor?

Voor de Max-fans is er gelukkig goed nieuws: Verstappen mag volgende week alweer revanche nemen op exact dezelfde baan. Zal hij er volgende week in Oostenrijk wél met de winst vandoor gaan?

[poll id=”45″]

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten