F1-fans en Max Verstappen lachen zich rot om tenenkrommende ‘clown show’ tijdens GP van Las Vegas

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De fans van de F1 hebben het niet zo met Las Vegas. Dat blijkt wel uit de manier waarop ze reageren op de openingsceremonie. 

Max Verstappen is het eens met F1-fans

Zoals je kan verwachten heeft niemand onder het Formule 1 publiek echt zin in de Amerikaanse grootsheid van de GP in Las Vegas. Fans noemen het tenenkrommend: “Het neppe juich-geluid uit het publiek is pijnlijk”, “Ben ik de enige die plaatsvervangende schaamte heeft?” en “Is dit een grap?” zijn maar een kleine greep uit de talloze negatieve reacties onder de video van de openingsceremonie. Er zijn te veel extra zaken bij bedacht die niets met de sport te maken hebben volgens de fans. Wie zich daar volledig bij aansluit? De nuchterheid zelve: Max Verstappen. Net als bij de GP van Miami heeft hij het ook niet zo op de grote show in Las Vegas. Bekijk de ceremonie hier.

Max Verstappen: “Meer show dan sport”

De coureur vindt de race in Las Vegas meer show dan sport. “Ik heb daar nul interesse in” laat hij nog heel erg nuchter weten. De hele openingsceremonie kan Max eerlijk gezegd gestolen worden. Voor hem draait het maar voor 1 procent om sport en 99% om spektakel. En dat is absoluut niet waar zijn interesses liggen. Max heeft besloten om niet te doen alsof hij het echt heel erg leuk vindt. Hij snapt wel dat er aan de shows en de optredens rondom het evenement veel geld wordt verdiend. Maar het draait hem eigenlijk alleen maar om het racen. Het is een van de redenen waarom mensen Max zo geweldig vinden.

max verstappen las vegas

F1 is eindelijk weer terug in Las Vegas

Het heeft even geduurd, maar de F1 is weer terug in Las Vegas. Max Verstappen en de andere coureurs vinden het ergens wel spannend, want het circuit kennen ze niet zo goed. De terugkeer van de F1 naar de stad werd gevierd met grote shows van wereldartiesten en een enorme lichtshow, die de fans van de F1 eigenlijk maar niks vonden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!