Ex-tennisster Michaëlla Krajicek daagt volgers uit met heerlijke foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voormalig tennisster Michaëlla Krajicek plaatst wat opvallende kiekjes via Instagram. De blondine lijkt nu een héél andere sport te beoefenen…

Michaëlla Krajicek kennen we natuurlijk als voormalig tennisster. De blondine kon goed de ballen van de ene kant van het veld naar de andere kant slaan, maar nu lijkt haar interesse toch echt ergens anders te liggen. Namelijk bij padel! De blondine heeft er al verschillende prijzen mee gewonnen, en lijkt nu ook weer te verschijnen bij een gelijksoort evenement. Alleen niet als kandidate..

Michaëlla Krajicek plaatst mooie foto’s van nieuw beroep

Onlangs plaatste voormalig tennisster Michaëlla Krajicek wel héél opvallende foto’s op Instagram. Waar we de blondine eerst als tennisster kende, staat ze nu meer bekend om haar padel-kunsten. Op de foto’s is namelijk te zien hoe Michaëlla aanwezig is bij de World Padel Tour Amsterdam. Een groot padel-evenement, waar veel topspelers aan meedoen. De blondine was hier natuurlijk ook aanwezig, maar één ding was uiterst opvallend. In plaats van als kandidate, was Michaëlla aanwezig als analiste, voor RTL 7. Niet wat de meesten van haar hadden verwacht, maar ze lijkt het alsnog goed naar d’r zin te hebben. Ze deelt namelijk vier bloedmooie foto’s van deze gelegenheid. Vol trots poseert ze alleen of samen met haar collega met de microfoon in de hand. Het is duidelijk te zien dat Michaëlla veel plezier haalt uit analyseren en commentator zijn, ondanks het ontbreken van haar eigen deelname. De blondine straalt helemaal.

Lees ook: Foto: Michaëlla Krajicek deelt heerlijke foto in superstrak jurkje

Michaëlla Krajicek deelt pikante foto’s in zwemkleding

Michaëlla Krajicek was onlangs in Sardinië! En natuurlijk moest de blondine van deze trip ook een paar kiekjes online zetten, dus dat deed ze dan ook. Vol trots poseert de blondine aan het zwembad. Je ziet aan het gezicht van de voormalig tennisster dat ze helemaal aan het genieten is, aangezien ze ontzettend blij kijkt. Op deze dampende kiekjes is te zien dat de temperatuur daar flink aan het stijgen is, aangezien de blondine met haar gezicht de zon in kijkt. Op de tweede foto moet ze zelfs haar ogen dichtknijpen, anders kijkt ze recht de felle zon in. Maar genieten doet ze zeer zeker, dat is duidelijk te merken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door MICHAËLLA KRAJICEK (@misakrajicek)

Michaëlla Krajicek poseert nóg een keer in zwemkleding

Op een andere foto op de Instagram van Michaëlla Krajicek is te zien hoe de blondine nóg een keer een pose aanneemt in een luchtige outfit. De blondine bevindt zich namelijk wéér op een andere vakantiebestemming. En waar ze zich nu bevindt, dat is een raadsel. Met in ieder geval de mooie ze en grote bergen op de achtergrond straalt de blondine wederom omdat ze op deze mooie plek is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.