Ex-playmate Georgina Verbaan stoptobert

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
georgina verbaan stopt roken stoptober

De zomer is haast ten einde. Wat nu? Een corona smaakt niet meer. En naarmate de herfst zichzelf tevoorschijn tovert zal niet alleen de kleur van de bladeren donkerder worden, maar ook die van het bier. De herfstbokjes staan te popelen om – verkleed als engeltjes – over onze tongen heen te . Over herfst gesproken, het is 1 oktober, en dat betekent dat er vandaag heel veel mensen een poging wagen om met hun verslaving te stoppen. Een van die mensen is ex-playmate Georgina Verbaan. Deze – op z’n zachtst uitgedrukt – aantrekkelijke dame wil stoppen met roken. Op twitter deelde de ex-playmate dat ze onlangs haar laatste pakje Marlboro Light heeft gekocht. Dat ging als volgt:

Maakt Georgina jou warm?

Als Georgina geen motivatie is, dan misschien dit wel: in het AD lazen we vandaag een artikel over een vrouw die uit de doeken deed dat ze vijftig sigaretten per dag rookte. VIJFTIG!
Dat is twee pakjes van die krengen per dag. Laten we dat vermenigvuldigen met een gemiddelde prijs van een pakje. Wat je dan krijgt? Ongeveer €5.500,-. Dat is een flinke contributie die ze betaalde voor de vereniging van Sigarettenrokers. Daarvan kun je op z’n minst een kleine wereldreis maken, een 4K OLED-tv kopen of een vierkante meter in het centrum van Amsterdam betalen.

Orale fixatie

Als je net als onze ex-playmate stopt, stop dan ook écht. Begin dus niet met vapen, want die schijnen ook dodelijk te zijn. Als je niet rookt, kun je stoptober natuurlijk ook gebruiken om met andere dingen te stoppen. Laat die telefoons eens een keer liggen. Lukt dat niet meteen, probeer het dan eens wanneer je gaat kakken. Behalve als je natuurlijk als vast ritueel hebt dat je tijdens de grote boodschap op onze site langskomt. Blijf dan vooral aan ons denken. Het zal zeer gewaardeerd worden.

#beginnovember

Als we in Oktober allerlei dingen gaan loslaten, laat dan November de maand zijn dat we massaal starten met dingen. Waarmee? Geen idee. Denk bijvoorbeeld aan een extra rondje hardlopen (ter compensatie van het roken). En zet je #stoptober in om te stoppen met roken en kom je niet van die orale fixatie af? Gebruik dan #beginnovember niet om te gaan vapen, maar start gewoon met chocoladesigaretten. Je stinkt niet, je ziet er niet uit als een douchezak en mensen hebben graag dat je ze uitdeelt. En als zelfs die chocoladesigaretten niet goed genoeg zijn, douw dan gewoon wat anders in je mik.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.