Even voorstellen: Denise Speelman is Miss Nederland 2020

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eerder deze week werd Denise Speelman gekroond tot Miss Nederland 2020. Wie is deze jonge blonde dame? En hoe heeft ze haar negen beeldschone rivalen kunnen verslaan? Even voorstellen dus!

Het lijkt een droombaan, jureren voor de Miss Nederland-verkiezen. Toch hadden we afgelopen week liever niet in die schoenen gestaan: één winnares kiezen uit de tien prachtige finalisten was nagenoeg onmogelijk. Uiteindelijk kozen ze voor Denise Speelman als Miss Nederland 2020. Zij kreeg de kroon van Sharon Pieksma, die vorig jaar won.

Lees ook: Miss Nederland 2020: De tien finalisten

Denise Speelman is Miss Nederland 2020

Denise Speelman mocht na een gala-avond met bloedstollende verkiezing dus de kroon in ontvangst nemen. We gaan deze blondine het komende jaar sowieso vaker terugzien: de titel Miss Nederland staat meestal garant voor tal aan leuke schnabbels en deelnames aan uiteenlopende tv-programma’s. Het is dus handig om deze 22-jarige Groningse alvast wat beter te leren kennen! Wat we nú al weten: deze dame mag best benaderd worden voor het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson – ze is namelijk een echte winnaar én overlever!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DENISE MARIA (@denisespeelman) op

Mooie Groningse op lange stelten

Wat voeren ze die vrouwen in het noorden toch? Denise Speelman is 1.85m lang – groter dan de gemiddelde Nederlandse man dus! Niet alleen haar lengte maakt indruk, ook die stralende lach en sprekende bruine ogen dragen bij aan het totaalplaatje. Qua uiterlijk en uitstraling – niet onbelangrijk bij een Miss-verkiezing – valt dus goed te snappen dat de jury voor Denise Speelman koos.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DENISE MARIA (@denisespeelman) op

Denise Speelman: van eetstoornis naar Miss

Inhoudelijk is Denise ook ijzersterk. Dit is geen ‘gewoon’ mooi blond meisje. Ze won eerder de Miss Noord Nederland-verkiezing, maar dat is niet alles. Ze overwon ook een eetstoornis, en pakte die prestatie aan als leidraad voor haar Miss Nederland-campagne: wees blij met wie je bent. Iedereen is mooi, ongeacht uiterlijke kenmerken. Om mensen zich nóg mooier en speciaal te laten voelen, startte Denise haar eigen stylingbedrijf in Amsterdam. Op die manier kan ze bij iedere vrouw die ze onder handen neemt de innerlijke Miss naar buiten laten komen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door DENISE MARIA (@denisespeelman) op

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed. 

Gerelateerde berichten