Eva Jinek wil Eurovisie Songfestival presenteren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eva Jinek Songfestival

Eva zou schitterend uithangbord zijn!

Het wordt dringen op dat podium volgend jaar! Eva Jinek heeft zich nu ook onofficieel aangemeld als presentatrice voor het liedjesfestijn, dat door de overwinning van Duncan Laurence in Nederland gehouden gaat worden in 2020.

In een interview met ‘Mister Songfestival’ Cornald Maas geeft Eva aan dat ze er niet lang over na hoeft te denken: “het is de allergrootste tv-klus op aarde. Je zou wel een mafkees zijn als je daar nee tegen zegt.”

Eva zou qua verschijning en ervaring natuurlijk een goede keus zijn. Ook spreekt ze accentloos Engels, wat zeer goed van pas komt op het internationale evenement!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...