Eva Jinek wil Eurovisie Songfestival presenteren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eva Jinek Songfestival

Eva zou schitterend uithangbord zijn!

Het wordt dringen op dat podium volgend jaar! Eva Jinek heeft zich nu ook onofficieel aangemeld als presentatrice voor het liedjesfestijn, dat door de overwinning van Duncan Laurence in Nederland gehouden gaat worden in 2020.

In een interview met ‘Mister Songfestival’ Cornald Maas geeft Eva aan dat ze er niet lang over na hoeft te denken: “het is de allergrootste tv-klus op aarde. Je zou wel een mafkees zijn als je daar nee tegen zegt.”

Eva zou qua verschijning en ervaring natuurlijk een goede keus zijn. Ook spreekt ze accentloos Engels, wat zeer goed van pas komt op het internationale evenement!

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!