Eva Jinek op weg naar RTL: is dit haar opvolgster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eva Jinek naar RTL

Na Dionne Stax is nu ook je andere favoriete blondine niet meer dagelijks op tv te zien. Hoe gaat de NPO dit oplossen?

‘Ik zit hier goed’

Ze gaf altijd openlijk toe dat RTL haar af en toe polste voor een eventuele overstap. Eva Jinek zei altijd dat ze ‘goed zit’ bij de publieke omroep, maar is nu dus eindelijk gezwicht voor het grote geld. Althans, dat is hoe we ‘nieuwe avonturen, mooie kansen en mogelijkheid om te groeien’ vertalen. Ze gaat per 1 januari aan de slag bij de RTL, en mag daar afwisselend met Beau van Erven Dorens een latenight show gaan presenteren. Zeg dan gewoon dat die zak geld nu écht niet meer te weigeren was, Eva. Voor dergelijke bedragen zouden wij ook meteen onze ziel aan RTL verkopen hoor!

Kinderachtige beloning

Jort Kelder, de ex van Eva Jinek, neemt het meteen op voor zijn voormalig geliefde. Hij stelt dat de NPO een zeer kinderachtige manier heeft om zijn talenten te belonen. Zo gaan de beste interviewers en presentatoren in de toekomst altijd bij de publieke omroep weglopen. Als ze zelfs de altijd zo honkvaste Jinek weg weten te lokken, hoe verwachten ze dan ooit om échte kwaliteit te blijven leveren? Want die talenten komen er zeker aan, maar die heeft RTL ook sowieso al op de radar staan!

Opvolgster van Eva is Nadia Moussaid

We hebben het over talenten, maar de beoogde opvolgster van Jinek loopt al een tijdje mee bij de NPO. We hebben het over Nadia Moussaid, die al jaren soortgelijke praatprogramma’s, bijvoorbeeld Nieuwe Maan en Laat op Één leidt. Ze mocht vorig jaar zelfs een tijdje op de stoel van Jinek zitten toen Eva met verlof was. Dat deed ze toen al zó goed, dat er vanuit het land geroepen werd om een prominentere plek voor deze 35-jarige brunette. Nu Eva in één klap wegvalt (ze gaat op 27 september al weg) lijkt het gewoon een kwestie van Nadia doorschuiven, toch? Wie haar nog niet kent: via onderstaande foto’s stellen we haar aan je voor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!