Eva Jinek op weg naar RTL: is dit haar opvolgster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eva Jinek naar RTL

Na Dionne Stax is nu ook je andere favoriete blondine niet meer dagelijks op tv te zien. Hoe gaat de NPO dit oplossen?

‘Ik zit hier goed’

Ze gaf altijd openlijk toe dat RTL haar af en toe polste voor een eventuele overstap. Eva Jinek zei altijd dat ze ‘goed zit’ bij de publieke omroep, maar is nu dus eindelijk gezwicht voor het grote geld. Althans, dat is hoe we ‘nieuwe avonturen, mooie kansen en mogelijkheid om te groeien’ vertalen. Ze gaat per 1 januari aan de slag bij de RTL, en mag daar afwisselend met Beau van Erven Dorens een latenight show gaan presenteren. Zeg dan gewoon dat die zak geld nu écht niet meer te weigeren was, Eva. Voor dergelijke bedragen zouden wij ook meteen onze ziel aan RTL verkopen hoor!

Kinderachtige beloning

Jort Kelder, de ex van Eva Jinek, neemt het meteen op voor zijn voormalig geliefde. Hij stelt dat de NPO een zeer kinderachtige manier heeft om zijn talenten te belonen. Zo gaan de beste interviewers en presentatoren in de toekomst altijd bij de publieke omroep weglopen. Als ze zelfs de altijd zo honkvaste Jinek weg weten te lokken, hoe verwachten ze dan ooit om échte kwaliteit te blijven leveren? Want die talenten komen er zeker aan, maar die heeft RTL ook sowieso al op de radar staan!

Dit bericht bekijken op Instagram

Het is tijd voor een nieuw avontuur: ik ga werken bij RTL want daar krijg ik de fantastische kans om mijn passie voor de late night talkshow nog verder uit te bouwen. Daarnaast krijg ik de ruimte om mijn online platform – de plek waar ik al mijn journalistieke en persoonlijke interesses met jullie kan delen – echt serieus te ontwikkelen. In mijn carrière heb ik altijd lang en goed nagedacht over de keuzes die ik heb gemaakt. Tegelijkertijd ben ik ook altijd op zoek gegaan naar het avontuur, de wedstrijd en een manier om mezelf te laten groeien. Dat ik nu bij RTL aan de slag ga, past daar naadloos bij. Ik heb heel veel zin om met zo’n enthousiast team te gaan werken en ik kijk met heel veel liefde en plezier terug op de afgelopen 15 jaar bij de NPO. Dit is het juiste moment voor iets nieuws en sommige kansen zijn te mooi om te laten lopen. #avontuur @rtl4 Foto: @pimvanboesschoten

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Opvolgster van Eva is Nadia Moussaid

We hebben het over talenten, maar de beoogde opvolgster van Jinek loopt al een tijdje mee bij de NPO. We hebben het over Nadia Moussaid, die al jaren soortgelijke praatprogramma’s, bijvoorbeeld Nieuwe Maan en Laat op Één leidt. Ze mocht vorig jaar zelfs een tijdje op de stoel van Jinek zitten toen Eva met verlof was. Dat deed ze toen al zó goed, dat er vanuit het land geroepen werd om een prominentere plek voor deze 35-jarige brunette. Nu Eva in één klap wegvalt (ze gaat op 27 september al weg) lijkt het gewoon een kwestie van Nadia doorschuiven, toch? Wie haar nog niet kent: via onderstaande foto’s stellen we haar aan je voor!

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.