Eva Jinek op weg naar RTL: is dit haar opvolgster?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Eva Jinek naar RTL

Na Dionne Stax is nu ook je andere favoriete blondine niet meer dagelijks op tv te zien. Hoe gaat de NPO dit oplossen?

‘Ik zit hier goed’

Ze gaf altijd openlijk toe dat RTL haar af en toe polste voor een eventuele overstap. Eva Jinek zei altijd dat ze ‘goed zit’ bij de publieke omroep, maar is nu dus eindelijk gezwicht voor het grote geld. Althans, dat is hoe we ‘nieuwe avonturen, mooie kansen en mogelijkheid om te groeien’ vertalen. Ze gaat per 1 januari aan de slag bij de RTL, en mag daar afwisselend met Beau van Erven Dorens een latenight show gaan presenteren. Zeg dan gewoon dat die zak geld nu écht niet meer te weigeren was, Eva. Voor dergelijke bedragen zouden wij ook meteen onze ziel aan RTL verkopen hoor!

Kinderachtige beloning

Jort Kelder, de ex van Eva Jinek, neemt het meteen op voor zijn voormalig geliefde. Hij stelt dat de NPO een zeer kinderachtige manier heeft om zijn talenten te belonen. Zo gaan de beste interviewers en presentatoren in de toekomst altijd bij de publieke omroep weglopen. Als ze zelfs de altijd zo honkvaste Jinek weg weten te lokken, hoe verwachten ze dan ooit om échte kwaliteit te blijven leveren? Want die talenten komen er zeker aan, maar die heeft RTL ook sowieso al op de radar staan!

Opvolgster van Eva is Nadia Moussaid

We hebben het over talenten, maar de beoogde opvolgster van Jinek loopt al een tijdje mee bij de NPO. We hebben het over Nadia Moussaid, die al jaren soortgelijke praatprogramma’s, bijvoorbeeld Nieuwe Maan en Laat op Één leidt. Ze mocht vorig jaar zelfs een tijdje op de stoel van Jinek zitten toen Eva met verlof was. Dat deed ze toen al zó goed, dat er vanuit het land geroepen werd om een prominentere plek voor deze 35-jarige brunette. Nu Eva in één klap wegvalt (ze gaat op 27 september al weg) lijkt het gewoon een kwestie van Nadia doorschuiven, toch? Wie haar nog niet kent: via onderstaande foto’s stellen we haar aan je voor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!