Eva Jinek maakt in diepste geheim alvast uitzending van nieuwe talkshow in peperdure studio (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na het einde van haar talkshow Jinek we een tijdje niets gehoord van Eva Jinek. Nu blijkt dat ze in het geheim aan het werken is aan haar terugkomst op tv.

In de podcast van Tina Nijkamp deelt ze het nieuws dat Eva Jinek in het geheim zou werken aan een nieuwe talkshow. Op donderdag 11 juli wordt een pilot, een proefopname van de talkshow, opgenomen. Er zal hierbij wel publiek zijn maar de aflevering wordt niet uitgezonden. Het is dus echt bedoeld als oefening voor Jinek en haar team. Luister hieronder naar het fragment uit de podcast van Tina Nijkamp.

Talkshow van Eva Jinek wordt opgenomen in dure studio in Amsterdam

Er zijn kosten noch moeite bespaard voor de nieuwe talkshow van Jinek. In plaats van een standaard studio in Hilversum is namelijk gekozen voor een hippe locatie in hartje Amsterdam. De Hallen studio’s zijn aangewezen als filmlocatie voor de talkshow. De unieke omgeving zou perfect passen bij de nieuwe visie van de talkshow van Eva. Afhankelijk van welke studio Eva kiest, passen er wel 250 tot 450 mensen in de ruimte. Het is de vraag of deze ruimte daar ook echt voor gebruikt gaat worden. Zelfs voor Eva Jinek is het namelijk een uitdaging om elke avond zo veel mensen in het publiek te krijgen.

Eva Jinek

Wat die nieuwe visie is of zelfs wat de naam van de talkshow wordt blijft vooralsnog een groot raadsel. Eva Jinek en de Avrotros hebben sinds de bekendmaking van de talkshow niets meer gedeeld over de invulling daarvan. Wat we wel weten is dat de talkshow vanaf 2 september te zien zal zijn. Vanaf maandag tot en met donderdag zal Jinek dan om 19.00 haar talkshow presenteren.

Meer zien van Eva Jinek op Instagram

Voorlopig zullen we nog even moeten wachten tot we Eva Jinek weer op tv kunnen zien. Gelukkig plaatst de presentatrice regelmatig foto’s op haar Instagram. Klik hier om de pagina te bekijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!