Eva Jinek is terug als ster van de Nederlandse televisie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek begint weer aan een splinternieuw seizoen van haar talkshow Jinek. Samen met actuele gasten maakt zij elke avond de dienst uit op de commerciële televisie. De ongekende koningin van de late night show is terug van weg geweest. 

Ze is terug van weg geweest! Eva Jinek staat na een welverdiende pauze weer helemaal klaar om de Nederlandse televisie te veroveren. Met haar eigen show Jinek, waar ze zelf creatief aan het roer staat, weet ze kijkers te boeien, ontroeren en de aandacht vast te grijpen. move over Lubach en Humberto, want de ongekende koningin van de Nederlandse late night shows is weer helemaal terug. Op haar oude vertrouwde plek bij RTL mag Eva weer de leukste gasten ontvangen. Maar eigenlijk is ze natuurlijk stiekem zelf de leukste persoon in de studio elke aflevering.

Lees ook: Dit MOET je weten over presentatrice Eva Jinek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Eva is de koningin van de Nederlandse televisie

Eva is absoluut de beste als het aankomt op talkshows in Nederland. Ze is dan ook de ongekroonde koningin van de Nederlandse televisiewereld. Met Eva heb je eigenlijk altijd goede kwaliteit in handen. Daarbij is het ook geen straf om de halve avond naar Eva te mogen kijken, met haar verleidelijke blik en prachtige blonde lokken. In haar glansrijke carrière heeft ze natuurlijk al een hoop mooie dingen meegemaakt. Kijk hieronder gauw een overzicht van de beste momenten.

Eva is van Amerikaanse bodem

Eva is on-Nederlands goed. En dat heeft een hele duidelijke reden. Eva is namelijk helemaal niet op Nederlandse bodem geboren. In 1978 kwam Eva op deze wereld in Tulsa, Oklahoma. Jazeker, de blondine met de scherpe tongval heeft niet alleen een Nederlands paspoort, maar ook een Amerikaanse. Vandaar dat ze zo bedreven is in de tak van sport die de Amerikanen lijken te hebben uitgevonden, namelijk de late night show. Toen Eva 11 was besloten haar ouders echter om Amerika te verruilen voor Nederland. Gelukkig maar, anders had je nooit van de prachtige blondine kunnen genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

De opvallende relaties van Eva

Eva staat bekend om haar opvallende keuzes in partners. Zo had ze een relatie met de bekendste advocaat van Nederland, Bram Moszkowicz, voordat hij van zijn voetstuk viel. Niet lang daarna wist Eva de bekendste bioloog van Nederland, Freek Vonk voor zich te winnen. Eva is goed in het spelen van de verleidster, waarmee ze bekende en succesvolle mannen naar zich toe weet te trekken. Daaronder schuilt echter wel een huismus die enorm op zoek is naar het ideale huisje-boompje-beestje. Eva is in dat opzicht het beste van twee werelden. Die natuurlijke charmes, waar ze al haar mannen mee overwint, gebruikt ze ook op de televisie, waardoor je nog extra kan genieten van de blonde presentatrice. Schakel dus snel in naar Jinek, want dat wordt weer genieten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Jinek (@evajinek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!