Eva Jinek is in verwachting

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Eva Jinek zwanger

Zelfs in het plannen van haar zwangerschap is Eva een vakvrouw!

Eens een professional, altijd een professional! Eva Jinek is nog maar net met haar talkshow voor een paar maanden van de buis, en kondigt gewoon meteen aan dat ze zwanger is! Zou ze het zo gepland hebben dat ze vóór haar terugkeer op tv, ergens in september, precies haar bevalling achter de rug heeft?

Misschien kunnen goede speurders het uitrekenen: we weten dat Eva van een biertje houdt. Wanneer maakte dat eeuwige pilsje naast haar op de desk plaats voor een watertje?

Stiekem al die tijd aan duopresentatie gedaan… #zwanger #jinekbaby

A post shared by Eva Jinek (@evajinekofficial) on

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten