Estavana Polman wint ook van Ajax: crisis compleet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet alleen in de Eredivisie ruiken de tegenstanders van Ajax bloed. De ploeg is op dit moment gewoonweg net iets makkelijker te pakken dan normaal. Na een aantal nederlagen op rij rommelde het flink. Niet alleen bij de achterban, maar ook op het veld. Als uiteindelijk zelfs handbalster Estavana Polman van je weet te winnen mag je pas écht in de paniek schieten. Logisch dus dat er een klein bommetje barstte.

Verliezen van het taaie Spaanse Getafe kan. Daarna schade oplopen tegen Heracles vanwege blessures en een druk schema – ook dat valt nog enigszins goed te praten. Maar als de topclub uit Amsterdam vervolgens verliest van AZ én Utrecht heb je de poppen pas echt aan het dansen. Dan gaan steeds meer teams denken dat ze een kans maken tegen Ajax. Ook teams die helemaal niet in de voetballerij actief zijn. Want niet alleen winnen, maar ook verliezen werkt besmettelijk.

Lees ook: Welke Ajacied neemt tulband Matthijs de Ligt over?

Met die kennis wist Estavana Polman met haar handbalclub Esbjerg van het ‘andere Ajax’ uit Kopenhagen te winnen dit weekend. Nóg een klap voor iedereen die de Griekse God een warm hart toedraagt…

Gillend gek

Wie niet beter zou weten zou inderdaad kunnen denken dat ‘Ajax’ op dit moment zelfs van damesteams verliest. De altijd trotse Dusan Tadic wordt er gillend gek van. Terwijl het hele team flink in de spiegel had moeten kijken, keek de aanvoerder vooral naar zijn rechtsback. Die maakte Tadic zó kwaad, dat er letterlijk iets knapte. Professionele liplezers zijn een weekend lang bezig geweest met ontcijferen. Wat de woeste Serviër precies zei? 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.