Estavana Polman wint ook van Ajax: crisis compleet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Niet alleen in de Eredivisie ruiken de tegenstanders van Ajax bloed. De ploeg is op dit moment gewoonweg net iets makkelijker te pakken dan normaal. Na een aantal nederlagen op rij rommelde het flink. Niet alleen bij de achterban, maar ook op het veld. Als uiteindelijk zelfs handbalster Estavana Polman van je weet te winnen mag je pas écht in de paniek schieten. Logisch dus dat er een klein bommetje barstte.

Verliezen van het taaie Spaanse Getafe kan. Daarna schade oplopen tegen Heracles vanwege blessures en een druk schema – ook dat valt nog enigszins goed te praten. Maar als de topclub uit Amsterdam vervolgens verliest van AZ én Utrecht heb je de poppen pas echt aan het dansen. Dan gaan steeds meer teams denken dat ze een kans maken tegen Ajax. Ook teams die helemaal niet in de voetballerij actief zijn. Want niet alleen winnen, maar ook verliezen werkt besmettelijk.

Lees ook: Welke Ajacied neemt tulband Matthijs de Ligt over?

Met die kennis wist Estavana Polman met haar handbalclub Esbjerg van het ‘andere Ajax’ uit Kopenhagen te winnen dit weekend. Nóg een klap voor iedereen die de Griekse God een warm hart toedraagt…

Gillend gek

Wie niet beter zou weten zou inderdaad kunnen denken dat ‘Ajax’ op dit moment zelfs van damesteams verliest. De altijd trotse Dusan Tadic wordt er gillend gek van. Terwijl het hele team flink in de spiegel had moeten kijken, keek de aanvoerder vooral naar zijn rechtsback. Die maakte Tadic zó kwaad, dat er letterlijk iets knapte. Professionele liplezers zijn een weekend lang bezig geweest met ontcijferen. Wat de woeste Serviër precies zei? 

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...