ESPN deelt mooie foto van kijkcijferkanonnen Hélène en Fresia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vrouwen van ESPN zijn echte toppers. Dat weet de kijker, en dat weet de zender zelf. Hoog tijd om Hélène Hendriks, Fresia Cousiño Arias en collega’s eens flink te verwennen!

De mannelijke tv-kijker mag ESPN ontzettend dankbaar zijn. Dankzij deze sportzender maakten we kennis met topvrouwen als Hélène Hendriks en Fresia Cousiño Arias. Terwijl hun carrière, of het nou bij SBS of via Wie Is De Mol is, enorm in de lift zit staan we samen met ESPN even stil bij wat deze sportieve dames voor ons betekenen!

ESPN introduceerde Hélène, Fresia, Leonne en meer

We kennen Hélène Hendriks en Fresia Cousiño Arias natuurlijk als de veel geliefde voetbalpresentatrices bij ESPN. Hélène en Fresia presenteren hiervoor. In het kader van Internationale Vrouwendag zette ESPN hun ‘eigen’ vrouwen lekker in het zonnetje. Want ze hebben het natuurlijk niet al te makkelijk als vrouw tussen al die testosteron op het voetbalveld. Zo plaatste het account van ESPN het volgende op Facebook: “Fijne Internationale Vrouwendag!” Daarbij plaatsten ze foto’s van onder andere Fresia en Hélène, maar ook de iets minder prominente vrouwen die op ESPN voorbijkomen. Leonne Stentler, voormalig voetbalster van Ajax en Ado Den Haag bijvoorbeeld. Duidelijk is dus dat ESPN trots is op hun vrouwelijke collega’s, en dat mogen ze ook zijn, want ze doen het top. We zien deze dames tegenwoordig ook steeds vaker op tv verschijnen, in andere programma’s. Zo zit Hélène regelmatig aan de tafel en aan de bar bij VI Vandaag, en deed Fresia mee met het programma Wie Is De Mol. En we willen meer van ze zien!

Nog meer vrouwen in het zonnetje

Het is natuurlijk Internationale Vrouwendag, dus Fresia en Hélène zijn zeker niet de enige vrouwen die in het zonnetje worden gezet, ook niet door ESPN. Je ziet op dezelfde foto ook nog Leonne Stentler, voornamelijk voetbalster, zoals hierboven genoemd. Naast Leonne zit Aletha Leidelmeijer, verslaggeefster en presentatrice voor ESPN. Laten we hopen dat het team van de sportzender de komende jaren nóg verder wordt uitgebreid wat betreft vrouwelijke aanwezigheid. We zouden namelijk véél minder vaak kijken als we alleen met Milan, Jan-Joost, Pascal of Kenneth geconfronteerd zouden worden!

Wie Is De Mol?

Fresia Cousiño Arias zit in een speciale positie. De voormalig Ajax TV-presentatrice heeft dankzij haar deelname in het meest recente seizoen van Wie Is De Mol ineens een flinke sprong gemaakt wat betreft bekendheid. De winnaar van het programma, of beter gezegd winnares, was onze eigen Fresia! Zij wist de test 50 seconden sneller te maken dan Kim-Lian van der Meij, die als derde finalist nog in de race was. Fresia won hiermee in totaal 8.065 euro. Dit besloot ze niet allemaal zelf te houden. Een deel van het geld is ze van plan te doneren naar de slachtoffers in Oekraïne, die momenteel door een zware oorlog heengaan. Fresia; ”Ik denk dat er op dit moment genoeg dingen gebeuren in de wereld waarvan we allemaal vinden dat we het moeten steunen”. Mooi gebaar van de ESPN presentatrice. We hopen dat ze binnenkort de kans krijgt om haar grote voorbeeld Hélène Hendriks achterna te gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.