ESPN deelt mooie foto van kijkcijferkanonnen Hélène en Fresia

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De vrouwen van ESPN zijn echte toppers. Dat weet de kijker, en dat weet de zender zelf. Hoog tijd om Hélène Hendriks, Fresia Cousiño Arias en collega’s eens flink te verwennen!

De mannelijke tv-kijker mag ESPN ontzettend dankbaar zijn. Dankzij deze sportzender maakten we kennis met topvrouwen als Hélène Hendriks en Fresia Cousiño Arias. Terwijl hun carrière, of het nou bij SBS of via Wie Is De Mol is, enorm in de lift zit staan we samen met ESPN even stil bij wat deze sportieve dames voor ons betekenen!

ESPN introduceerde Hélène, Fresia, Leonne en meer

We kennen Hélène Hendriks en Fresia Cousiño Arias natuurlijk als de veel geliefde voetbalpresentatrices bij ESPN. Hélène en Fresia presenteren hiervoor. In het kader van Internationale Vrouwendag zette ESPN hun ‘eigen’ vrouwen lekker in het zonnetje. Want ze hebben het natuurlijk niet al te makkelijk als vrouw tussen al die testosteron op het voetbalveld. Zo plaatste het account van ESPN het volgende op Facebook: “Fijne Internationale Vrouwendag!” Daarbij plaatsten ze foto’s van onder andere Fresia en Hélène, maar ook de iets minder prominente vrouwen die op ESPN voorbijkomen. Leonne Stentler, voormalig voetbalster van Ajax en Ado Den Haag bijvoorbeeld. Duidelijk is dus dat ESPN trots is op hun vrouwelijke collega’s, en dat mogen ze ook zijn, want ze doen het top. We zien deze dames tegenwoordig ook steeds vaker op tv verschijnen, in andere programma’s. Zo zit Hélène regelmatig aan de tafel en aan de bar bij VI Vandaag, en deed Fresia mee met het programma Wie Is De Mol. En we willen meer van ze zien!

Nog meer vrouwen in het zonnetje

Het is natuurlijk Internationale Vrouwendag, dus Fresia en Hélène zijn zeker niet de enige vrouwen die in het zonnetje worden gezet, ook niet door ESPN. Je ziet op dezelfde foto ook nog Leonne Stentler, voornamelijk voetbalster, zoals hierboven genoemd. Naast Leonne zit Aletha Leidelmeijer, verslaggeefster en presentatrice voor ESPN. Laten we hopen dat het team van de sportzender de komende jaren nóg verder wordt uitgebreid wat betreft vrouwelijke aanwezigheid. We zouden namelijk véél minder vaak kijken als we alleen met Milan, Jan-Joost, Pascal of Kenneth geconfronteerd zouden worden!

Wie Is De Mol?

Fresia Cousiño Arias zit in een speciale positie. De voormalig Ajax TV-presentatrice heeft dankzij haar deelname in het meest recente seizoen van Wie Is De Mol ineens een flinke sprong gemaakt wat betreft bekendheid. De winnaar van het programma, of beter gezegd winnares, was onze eigen Fresia! Zij wist de test 50 seconden sneller te maken dan Kim-Lian van der Meij, die als derde finalist nog in de race was. Fresia won hiermee in totaal 8.065 euro. Dit besloot ze niet allemaal zelf te houden. Een deel van het geld is ze van plan te doneren naar de slachtoffers in Oekraïne, die momenteel door een zware oorlog heengaan. Fresia; ”Ik denk dat er op dit moment genoeg dingen gebeuren in de wereld waarvan we allemaal vinden dat we het moeten steunen”. Mooi gebaar van de ESPN presentatrice. We hopen dat ze binnenkort de kans krijgt om haar grote voorbeeld Hélène Hendriks achterna te gaan!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...