Epische eerste trailer nieuwe Kingsman-film

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kingsman The King's Man Trailer

De Kingsman-filmserie staat alweer voor z’n derde deel! Volgend jaar moet The King’s Man uitkomen, een zogenaamd ‘prequel’: de film speelt zich af vóór het eerste deel. Vandaag kwam de eerste trailer uit, en gezien de setting (Eerste Wereldoorlog) is het logisch dat we de gebruikelijke Kingsman-gezichten van Colin Firth en Taron Egerton niet voorbij zagen komen. Wie wel? Wat dacht je van Ralph Fiennes, Liam Neeson, Gemma Arterton, Charler Dance, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Gemma Arterton en Aaron Taylor-Johnson? Aardige sterrencast dus!

Koninklijke formule

We weten het nog goed, toen in 2014 Kingsman: The Secret Service uitkwam. Niemand had veel verwachtingen bij deze komische, uitermate gewelddadige ‘ode’ aan de actie- en spionnenfilm. Misschien werd het daarom juist zo’n enorme hit! De film voelde als een soort verademing vergeleken met z’n vaak vreugdeloze, grauwe tegenhangers. Wie had gedacht dat onnodig grof, bloederig en bij vlagen vunzig zó leuk kon zijn? Gooi er een sausje van Britse humor overheen, en het valt allemaal op z’n plek!

Het tweede deel, Kingsman: Golden Circle, viel helaas een beetje tegen, ook qua ticketverkoop. Daarom zijn we blij dat ze er gewoon nóg een film aan vastgeplakt hebben. Deze ‘koninklijke’ formule kón toch nog niet uitgewerkt zijn? Met nieuwe setting, en een ‘frisse’, internationale cast moet het goed komen!

Laatste nieuws

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..