Epische eerste trailer nieuwe Kingsman-film

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kingsman The King's Man Trailer

De Kingsman-filmserie staat alweer voor z’n derde deel! Volgend jaar moet The King’s Man uitkomen, een zogenaamd ‘prequel’: de film speelt zich af vóór het eerste deel. Vandaag kwam de eerste trailer uit, en gezien de setting (Eerste Wereldoorlog) is het logisch dat we de gebruikelijke Kingsman-gezichten van Colin Firth en Taron Egerton niet voorbij zagen komen. Wie wel? Wat dacht je van Ralph Fiennes, Liam Neeson, Gemma Arterton, Charler Dance, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Gemma Arterton en Aaron Taylor-Johnson? Aardige sterrencast dus!

Koninklijke formule

We weten het nog goed, toen in 2014 Kingsman: The Secret Service uitkwam. Niemand had veel verwachtingen bij deze komische, uitermate gewelddadige ‘ode’ aan de actie- en spionnenfilm. Misschien werd het daarom juist zo’n enorme hit! De film voelde als een soort verademing vergeleken met z’n vaak vreugdeloze, grauwe tegenhangers. Wie had gedacht dat onnodig grof, bloederig en bij vlagen vunzig zó leuk kon zijn? Gooi er een sausje van Britse humor overheen, en het valt allemaal op z’n plek!

Het tweede deel, Kingsman: Golden Circle, viel helaas een beetje tegen, ook qua ticketverkoop. Daarom zijn we blij dat ze er gewoon nóg een film aan vastgeplakt hebben. Deze ‘koninklijke’ formule kón toch nog niet uitgewerkt zijn? Met nieuwe setting, en een ‘frisse’, internationale cast moet het goed komen!

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten