Epische eerste trailer nieuwe Kingsman-film

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kingsman The King's Man Trailer

De Kingsman-filmserie staat alweer voor z’n derde deel! Volgend jaar moet The King’s Man uitkomen, een zogenaamd ‘prequel’: de film speelt zich af vóór het eerste deel. Vandaag kwam de eerste trailer uit, en gezien de setting (Eerste Wereldoorlog) is het logisch dat we de gebruikelijke Kingsman-gezichten van Colin Firth en Taron Egerton niet voorbij zagen komen. Wie wel? Wat dacht je van Ralph Fiennes, Liam Neeson, Gemma Arterton, Charler Dance, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Gemma Arterton en Aaron Taylor-Johnson? Aardige sterrencast dus!

Koninklijke formule

We weten het nog goed, toen in 2014 Kingsman: The Secret Service uitkwam. Niemand had veel verwachtingen bij deze komische, uitermate gewelddadige ‘ode’ aan de actie- en spionnenfilm. Misschien werd het daarom juist zo’n enorme hit! De film voelde als een soort verademing vergeleken met z’n vaak vreugdeloze, grauwe tegenhangers. Wie had gedacht dat onnodig grof, bloederig en bij vlagen vunzig zó leuk kon zijn? Gooi er een sausje van Britse humor overheen, en het valt allemaal op z’n plek!

Het tweede deel, Kingsman: Golden Circle, viel helaas een beetje tegen, ook qua ticketverkoop. Daarom zijn we blij dat ze er gewoon nóg een film aan vastgeplakt hebben. Deze ‘koninklijke’ formule kón toch nog niet uitgewerkt zijn? Met nieuwe setting, en een ‘frisse’, internationale cast moet het goed komen!

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten