Epische eerste trailer nieuwe Kingsman-film

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kingsman The King's Man Trailer

De Kingsman-filmserie staat alweer voor z’n derde deel! Volgend jaar moet The King’s Man uitkomen, een zogenaamd ‘prequel’: de film speelt zich af vóór het eerste deel. Vandaag kwam de eerste trailer uit, en gezien de setting (Eerste Wereldoorlog) is het logisch dat we de gebruikelijke Kingsman-gezichten van Colin Firth en Taron Egerton niet voorbij zagen komen. Wie wel? Wat dacht je van Ralph Fiennes, Liam Neeson, Gemma Arterton, Charler Dance, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Gemma Arterton en Aaron Taylor-Johnson? Aardige sterrencast dus!

Koninklijke formule

We weten het nog goed, toen in 2014 Kingsman: The Secret Service uitkwam. Niemand had veel verwachtingen bij deze komische, uitermate gewelddadige ‘ode’ aan de actie- en spionnenfilm. Misschien werd het daarom juist zo’n enorme hit! De film voelde als een soort verademing vergeleken met z’n vaak vreugdeloze, grauwe tegenhangers. Wie had gedacht dat onnodig grof, bloederig en bij vlagen vunzig zó leuk kon zijn? Gooi er een sausje van Britse humor overheen, en het valt allemaal op z’n plek!

Het tweede deel, Kingsman: Golden Circle, viel helaas een beetje tegen, ook qua ticketverkoop. Daarom zijn we blij dat ze er gewoon nóg een film aan vastgeplakt hebben. Deze ‘koninklijke’ formule kón toch nog niet uitgewerkt zijn? Met nieuwe setting, en een ‘frisse’, internationale cast moet het goed komen!

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.