Home Nieuws Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren...

Enzo Knol heeft nu al een peperdure auto gekocht voor zijn ongeboren baby (foto’s!)

Het zoontje van Enzo Knol is nog niet eens geboren, maar heeft het al goed voor elkaar. Hij is vóór zijn eerste levensjaar al in het bezit van een Lamborghini Urus…

Enzo Knol is langs de Lamborghini dealer gegaan en heeft hier twee enorme aankopen gedaan. Hij heeft namelijk twee Lamborghini’s ingeslagen. Een hiervan is voor Enzo zelf en de andere is voor zijn toekomstige zoontje. Zijn zoontje heeft natuurlijk geen echte Lamborghini Urus gekregen, maar een mini. Dit is eigenlijk gewoon een grote speelgoedauto, waar je zelf in kan rijden. Het zal dus nog wel even duren voordat zijn zoontje deze kan gebruiken. Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een Lamborghini Urus S. Deze gaat hij ook nog eens helemaal laten transformeren. Hierdoor zal zijn Lamborghini straks helemaal Mansory zijn. Hij neemt afscheid van zijn huidige Lamborghini Urus en ook van zijn Porsche Panamera. Bekijk een aantal foto’s hieronder of bekijk alle foto’s via deze link.

Enzo Knol auto

Enzo Knol is een echte autoliefhebber

Enzo Knol heeft een grote liefde voor auto’s. De Lamborghini Urus die hij nu heeft ingeruild heeft enorm veel make-overs gehad. Hij heeft alleen deze auto al meer dan tien keer gewrapped. De auto heeft al alle kleuren van de regenboog gehad en daarnaast ook de wat standaard kleuren zoals, zwart, blauw en grijs. Hij heeft zelfs ooit een John-Deere wrap op zijn Lamborghini gezet. Daarnaast heeft hij dus ook voor lange tijd een Porsche Panamera gehad, die hij nu dus weg heeft gedaan. Zijn fans vonden dit erg jammer, aangezien hij deze auto al zo lang had en echt bij hem en zijn vlogs hoorde.

Meer zien van Enzo Knol doe je op zijn Instagram

Wil jij meer zien van de influencer Enzo Knol? Neem dan zeker even een kijkje op zijn Instagrampagina! Hier plaatst de bekendste YouTuber van Nederland vaak foto’s van zijn mooiste auto’s. Ook plaatst hij leuke foto’s en video’s die uit zijn vlog komen. Daarnaast geeft hij je ook een kijkje in zijn privéleven. Zo plaatst hij leuke foto’s met zijn knappe blonde vriendin Myron Koops. Alleen voor deze prachtige verschijning zou je al een kijkje op zijn pagina moeten nemen. Het is zeker de moeite waard!

Mobiele versie afsluiten