Enorme vraag naar voetbalshirts Nederlands Elftal na succes op EK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juichcapes, kettingen, bierbroekjes, brulshirts – ze zijn leuk, maar niks haalt het bij een voetbalshirt van het Nederlands Elftal. Hoog tijd om een nieuwe in huis te halen, als je ze nog te pakken kan krijgen…

Voor het Europees Kampioenschap gaf men Oranje weinig kans. Toch begint de Oranjekoorts na een vlekkeloze groepsfase flink toe te nemen. Dat zie je ook op straat: iedereen lijkt ineens het nieuwe shirt van Oranje te dragen met naam en nummer van hun EK-held achterop. Vergeleken met gratis gekregen Oranje-prullaria is een voetbalshirt onbetwist het meest smaakvolle onderdeel van je EK-uitrusting. Maar goed, elk toernooi zo’n peperduur shirt kopen – dat slaat natuurlijk nergens op. Zeker niet als je kinderen hebt die meteen óók een Nederlands Elftal shirt willen. Gelukkig kan het ook goedkoper…

Voetbalshirts zijn te duur

Voor welk team je ook bent, we kunnen het allemaal eens zijn met elkaar over één ding: voetbalshirts zijn veel te duur. 90 euro voor een shirt waar je vervolgens niet in durft te sporten, en ‘m aandoen naar een stadion, café of plein met groot scherm kan uit angst voor rondvliegend bier en mayonaisevlekken ook niet. De uitkomst is simpel: een goedkoper Nederlands Elftal voetbalshirt. Net zo Oranje, zelfde bedrukking, alleen een stuk vriendelijker voor je bankrekening. Zo kan je er ook meteen eentje voor je vriendin of kinderen bestellen!

Welke naam komt op je Oranje shirt?

Het mooiste is natuurlijk om zo’n Nederlands Elftal shirtje te bedrukken met de naam van je lievelingsspeler. Je kunt heel veilig voor Memphis gaan, maar het is natuurlijk ook leuk om eens de naam van een antiheld te kiezen. Wout Weghorst bijvoorbeeld. Zeker weten dat jij één van de weinigen zal zijn met zo’n shirtje. Denzel Dumfries is een iets logischere keus. Hij schitterde tijdens de eerste paar wedstrijden op het EK als ‘man van de wedstrijd’. Als hij zo doorgaat wordt zijn shirt misschien wel net zo iconisch als die van Van Basten uit 1988! Voor de nostalgische fan: ook die shirts zijn nog steeds te bestellen op Voetbalshirtskoning.nl! Let op: vanwege de grote vraag zullen bedrukte shirts niet meer vóór de achtste finale van het EK (aanstaande zondag) bezorgd worden. Dat lukt wél bij onbedrukte shirts.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.