Enorme vraag naar voetbalshirts Nederlands Elftal na succes op EK

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Juichcapes, kettingen, bierbroekjes, brulshirts – ze zijn leuk, maar niks haalt het bij een voetbalshirt van het Nederlands Elftal. Hoog tijd om een nieuwe in huis te halen, als je ze nog te pakken kan krijgen…

Voor het Europees Kampioenschap gaf men Oranje weinig kans. Toch begint de Oranjekoorts na een vlekkeloze groepsfase flink toe te nemen. Dat zie je ook op straat: iedereen lijkt ineens het nieuwe shirt van Oranje te dragen met naam en nummer van hun EK-held achterop. Vergeleken met gratis gekregen Oranje-prullaria is een voetbalshirt onbetwist het meest smaakvolle onderdeel van je EK-uitrusting. Maar goed, elk toernooi zo’n peperduur shirt kopen – dat slaat natuurlijk nergens op. Zeker niet als je kinderen hebt die meteen óók een Nederlands Elftal shirt willen. Gelukkig kan het ook goedkoper…

Voetbalshirts zijn te duur

Voor welk team je ook bent, we kunnen het allemaal eens zijn met elkaar over één ding: voetbalshirts zijn veel te duur. 90 euro voor een shirt waar je vervolgens niet in durft te sporten, en ‘m aandoen naar een stadion, café of plein met groot scherm kan uit angst voor rondvliegend bier en mayonaisevlekken ook niet. De uitkomst is simpel: een goedkoper Nederlands Elftal voetbalshirt. Net zo Oranje, zelfde bedrukking, alleen een stuk vriendelijker voor je bankrekening. Zo kan je er ook meteen eentje voor je vriendin of kinderen bestellen!

Welke naam komt op je Oranje shirt?

Het mooiste is natuurlijk om zo’n Nederlands Elftal shirtje te bedrukken met de naam van je lievelingsspeler. Je kunt heel veilig voor Memphis gaan, maar het is natuurlijk ook leuk om eens de naam van een antiheld te kiezen. Wout Weghorst bijvoorbeeld. Zeker weten dat jij één van de weinigen zal zijn met zo’n shirtje. Denzel Dumfries is een iets logischere keus. Hij schitterde tijdens de eerste paar wedstrijden op het EK als ‘man van de wedstrijd’. Als hij zo doorgaat wordt zijn shirt misschien wel net zo iconisch als die van Van Basten uit 1988! Voor de nostalgische fan: ook die shirts zijn nog steeds te bestellen op Voetbalshirtskoning.nl! Let op: vanwege de grote vraag zullen bedrukte shirts niet meer vóór de achtste finale van het EK (aanstaande zondag) bezorgd worden. Dat lukt wél bij onbedrukte shirts.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.